ALERTĂ MEDIA: RAZER PREZINTĂ MOUSE MAT-URILE DE GAMING STRIDER CHROMA ȘI GOLIATHUS CHROMA 3XL

No Comments

CINE: Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:  Razer a lansat două noi mouse mat-uri de gaming de dimensiuni generoase: Razer Strider Chroma și Razer Goliathus Chroma 3XL.

Razer Strider Chroma

Fiind un mouse mat hibrid care combină suprafața rigidă cu materialul textil,  Razer Strider Chroma oferă o experiență de glisare lină, asigurând mișcări rapide și precise. Cu dimensiuni de 900mm x 370mm și o grosime de 4mm, mouse mat-ul de dimensiuni sporite oferă destul spațiu pentru amplasarea tastaturii și a mouse-ului pe acesta. Baza este proiectată să prevină alunecarea accidentală, partea de jos fiind proiectată cu șanțuri ce sporesc aderența. Strider Chroma este rezistent la apă și la șifonare, garantând un grad de fiabilitate ridicat și o suprafață netedă pentru un control precis.

Razer Strider Chroma este primul mouse mat hibrid de gaming din lume echipat cu nu mai puțin de 19 zone de iluminare pentru un grad de personalizare fără egal. Bazat pe tehnologia Razer Chroma™ RGB, zonele de iluminare pot reda peste 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare, inclusiv sincronizarea dinamică cu peste 200 de jocuri video compatibile Chroma.

razer

Pentru mai multe informații despre Razer Strider Chroma, vizitați această pagină.

Razer Goliathus Chroma 3XL

Pentru jucătorii aflați în căutarea unui mouse mat de dimensiuni și mai generoase, Razer Goliathus Chroma 3XL se laudă cu o suprafață de 1200mm x 550mm și o grosime de doar 3.5mm.  Cel mai popular mouse mat Razer din material textil este disponibil acum și în mărimea 3XL, acoperind astfel întregul birou, lucru ideal pentru cei care utilizează setări de DPI mai reduse sau au nevoie de mai mult spațiu de manevră.

Cu o suprafață textilă micro-texturată, noul mouse mat garantează înregistrarea precisă chiar și a celor mai fine mișcări de mouse. Acest aspect se traduce într-un avantaj important, pentru că oferă condițiile ideale pentru a atinge echilibrul dintre viteză și control. Optimizat pentru toate setările de senzitivitate și pentru toate tipurile de senzori, Razer Goliathus Chroma 3XL oferă control deplin atât pentru mouse-uri cu senzor optic, cât și pentru cele cu laser. Având o bază de cauciuc deosebit de aderentă, mouse mat-ul va rămâne nemișcat chiar și pe durata celor mai intense confruntări.

Utilizatorii se pot bucura de libertate maximă de personalizare datorită tehnologiei Razer Chroma RGB, care poate reda peste 16,8 milioane de culori și nenumărate efecte de iluminare, inclusiv efecte dinamice sincronizate cu anumite jocuri, oferind astfel o experiență deosebit de captivantă în cadrul celui mai mare ecosistem RGB din lume.

Pentru mai multe detalii despre Razer Goliathus Chroma 3XL, vizitați această pagină.

DE CE:  Razer Strider Chroma este primul mouse mat hibrid din lume cu tehnologia Razer Chroma RGB și cu dimensiuni extinse. Razer Goliathus Chroma 3XL este un mouse mat de gaming din material textil cu tehnologie Razer Chroma RGB și dimensiuni deosebit de generoase, 3XL.

CÂND:  Disponibile acum

UNDE:  Strider Chroma: Exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore.
Goliathus Chroma 3XL: Exclusiv pe Razer.com și în magazinele RazerStore.

PREȚ: Strider Chroma: 159,99 Euro
Goliathus Chroma 3XL: 119,99 Euro

IMAGINI: Strider Chroma: LINK
Goliathus Chroma 3XL: LINK

Pentru mai multe detalii despre inițiativa Razer #WinItYourWay, vizitați această pagină.

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 18 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *