Noile monitoare Philips cu camere web de 5 MP sunt concepute pentru business și divertisment

No Comments

București – 10 iunie 2022 – Philips monitors lansează noile modele din seria 5000: 27E1N5600HE(27″/68.6 cm) și 24E1N5300HE (24 (23.8”) / 60.5 cm), monitoare concepute pentru muncă și divertisment.

Monitoarele Philips 27E1N5600HE și 24E1N5300HE răspund nevoilor utilizatorilor de toate vârstele, mai ales în contextul work from home și a evenimentelor sau activităților online, social media și a divertismentului online. Aceste monitoare oferă caracteristici cheie, cum ar fi camera web integrată de 5 MP care îmbunătățește colaborarea și conectivitatea prin USB-C cu un singur cablu.

2

Cameră web integrată de 5 MP cu microfon și funcție de anulare a zgomotului pentru întâlniri virtuale

Caracteristici principale:

  • Panou IPS LED de 27” sau 24” wide view pentru imagini clare și precise
  • Rezoluție CrystalClear QHD (2560 x 1440) pentru modelul 27E1N5600HE
  • Rezoluție Full HD 16:9 (1920 x 1080) pentru modelul 24E1N5300HE
  • Tehnologie USB-C pentru conectivitate cu un singur cablu
  • Cameră web integrată de 5 MP cu funcție de anulare a zgomotului și suport Windows Hello pentru conferințe virtuale sigure
  • Difuzoare stereo de 5W pentru conținut multimedia bogat
  • Buton EasySelect pentru accesarea rapidă a meniului OSD
  • Mod LowBlue și tehnologie Flicker-free pentru comfort vizual

 

“Monitoarele Philips 27E1N5600HE și 24E1N5300HE sunt alegerea ideală pentru cei care doresc totul, inclusiv un design atrăgător. Fie că lucrează de acasă, fie că navighează pe internet sau se relaxează cu un joc sau un film, aceste monitoare le permit utilizatorilor să realizeze mai multe”, precizează Artem Khomenko, Senior Product Manager in Europa pentru MMD.

Indiferent dacă navighează pe internet, retușează fotografii, joacă jocuri video sau vizionează filmul preferat, calitatea vizuală este esențială pentru utilizatori. Philips 27E1N5600HE și 24E1N5300HE sunt ambele dotate cu tehnologia IPS LED wide view de înaltă performanță pentru un contrast profund, imagini clare și culori vii, care pot fi vizualizate din unghiuri ultra largi de 178/178 grade. Philips 27E1N5600HE oferă impactul vizual uimitor a rezoluției CrystalClear, Quad HD (2560 x 1440) pentru a face ca imaginile și grafica să fie cu adevărat strălucitoare, în timp ce rezoluția Full HD 1920 x 1080 a modelului 24E1N5300HE oferă culori strălucitoare, detalii clare și contrast îmbunătățit pentru o imagine reală.

1

În plus față de puterea lor vizuală, Philips 27E1N5600HE și 24E1N5300HE oferă, de asemenea, o serie de caracteristici pentru îmbunătățirea performanțelor pentru lucru în colaborare, conectivitate fără probleme, divertisment captivant și confort fizic. Echipate cu un conector USB tip C, aceste monitoare permit utilizatorilor să își încarce dispozitivul compatibil în timp ce transferă date la super viteză și urmăresc videoclipuri de înaltă rezoluție, totul cu un singur cablu subțire și reversibil. Pentru a asigura un lucru colaborativ simplu și intuitiv, ambele monitoare includ o cameră web încorporată de 5 MP certificată pentru Windows Hello și echipată cu un comutator fizic pentru un plus de intimitate atunci când nu este utilizată, precum și un microfon practic cu anulare a zgomotului și două difuzoare integrate de 5 wați pentru comunicații clare. Iar pentru a completa experiența imersivă a jocurilor și a conținutului multimedia, ambele monitoare dispun de difuzoare stereo integrate.

Bază compactă și ergonomică pentru a ajusta monitorul după preferințele utilizatorului, asigurând în același timp gestionarea cablurilor

Confortul și comoditatea sunt prezente, de asemenea, în meniu, mulțumită tastei de comutare EasySelect pentru reglarea rapidă și simplă a setărilor monitorului. Sistemul integrat de gestionare a cablurilor, modul LowBlue și tehnologia Flicker-free, precum și baza Ergo Compact care se înclină, pivotează și se reglează pe înălțime, completează experiența de utilizare pentru a se potrivi cu toate preferințele și configurațiile dorite.

Preț și disponibilitate

Philips 27E1N5600HE și 24E1N5300HE vor putea fi achiziționate de la jumătatea lunii iunie la prețul de 2169 lei, respectiv 1579 lei.

Despre MMD

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie deținută în totalitate de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cele mai importante monitoare și ecrane LCD din lume. Producătorii de televizoare.

MMD-Monitors & Displays Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv ecrane LCD cu marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Prin combinarea promisiunii mărcii Philips cu experiența TPV în producția de afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea de produse inovatoare pe piață

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *