Festivalul IKEA de 24 ore care celebrează universul de acasă începe curând

No Comments

IKEA Festival Line-up

Festivalul IKEA, care sărbătorește universul de acasă, va avea loc joi, 16 septembrie, online, timp de 24 de ore, iar o parte dintre activități vor fi și în magazinele IKEA din București

IKEA sărbătorește tot ce este mai bun despre viața de acasă în cadrul festivalului virtual de 24 de ore, care va avea loc joi, 16 septembrie, pe website-ul companiei. Toți cei interesați vor putea arunca o privire în casele unor artiști, designeri și bucătari de renume mondial care, pentru o zi, își vor transforma casele în scene virtuale. Conceptul este unul cu totul nou, astfel că festivalul va deschide ușile a peste 100 de case în peste 50 de țări și va deveni o sursă de inspirație pentru o viață mai bună și mai sustenabilă acasă, împreună cu idei practice pentru schimbări.

În ziua evenimentului, o nouă activitate este programată în fiecare oră, începând cu ora 9:00. La ora 11:00, curioșii vor putea arunca o privire în casa lui Paul Sversson, un cunoscut bucătar suedez, care îi va învăța pe participanți mai multe despre gătitul zilnic sustenabil. La ora 13:00, Virgil Abloh, unul dintre cei mai renumiți designeri de astăzi, cu care IKEA a colaborat anterior la colecția MARKERAD, va deschide ușile studioului său din Paris.

Și fanii jocurilor vor putea arunca o privire la noua colecție de gaming, la ora 16:00, care va fi prezentată din casa unuia dintre cei mai renumiți gameri suedezi, Sandra Österlund. De asemenea, fanii IKEA vor putea călători în timp în muzeul digital IKEA, într-un moment din istoria brandului care le-a atras atenția.

”Viața acasă a căpătat un sens complet nou pentru fiecare dintre noi în ultimul an și, fiind conectați virtual, putem deschide ușa multor vieți din întreaga lume – explorând modul în care trăim cu toții, sărbătorind individualitatea și creativitatea. Partea virtuală a primului nostru Festival IKEA este cel mai mare festival dedicat vieții la domiciliu, iar vizitatorii vor putea avea o experiență unică și în magazinele IKEA România, care vor oferi, de asemenea, o parte din programul festivalului, respectând, în același timp, toate măsurile epidemiologice.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager IKEA România.

Magazinele IKEA din București au pregătit activități pentru acea zi, cum ar fi un home cinema începând cu ora 10 dimineața, dar și o mulțime de alte ateliere în care vizitatorii pot descoperi cum să reînvie mobilierul vechi, să reducă deșeurile din bucătărie sau să le refolosească în mod util. Activitățile festivalului în magazinele IKEA România se vor desfășura în conformitate cu toate măsurile epidemiologice și de siguranță și, din cauza numărului limitat de locuri la ateliere, este necesară înregistrarea în prealabil prin intermediul formularului online, ce poate fi găsit pe pagina web a activității din magazine.

Programul complet al festivalului virtual, care începe la 9:00, pe 16 septembrie, poate fi găsit la acest link. Înregistrarea la festivalul virtual nu este necesară.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *