Continental Hotels anunță deschiderea MyContinental Sibiu pentru publicul larg, noul hotel renovat, parte din portofoliul lanțului hotelier

No Comments

Vara aceasta, alte două hoteluri din portofoliul lanțului hotelier Continental Hotels au fost redeschise după un proces de renovare și rebranding: unul la București și unul la Constanța.

Sibiu, 23 iulie 2021 – Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, anunță redeschiderea hotelului pe care l-a deținut la Sibiu până în iulie 2020 sub contract de management cu un alt brand hotelier. Sub marca proprie, MyContinental Sibiu este un hotel de trei stele plus, amplasat în centrul orașului, pe Calea Dumbrăvii, la 10 minute de mers pe jos de centrul vechi.

Hotelul pune la dispoziția turiștilor 195 de camere, din care 106 camere Standard, 66 de camere Superior, 12 camere Family, 11 apartamente, un restaurant internațional MyBistro, un bar de zi și 6 săli de conferință. Fiind situat chiar în centrul orașului Sibiu, hotelul MyContinental permite accesul rapid către principalele instituții publice, precum și către principalele puncte de interes turistic. Piața Mare, Muzeul Brukenthal, Piața Mică și celebrul Pod al Minciunilor se află la doar 10 minute de mers pe jos. La doar 2 minute se află Teatrul Național Radu Stanca, iar la 800 m este Pasajul Scărilor și Turnul Sfatului din Sibiu.

 

Astfel, MyContinental Sibiu se poate încadra cu succes în topul celor mai bune hoteluri din Sibiu.

„MyContinental Sibiu va oferi turiștilor servicii de calitate, prin intermediul cărora ne vom asigura că vom crea sejururi confortabile și plăcute.” declară Daniela Mirea, Director Dezvoltare și Calitate în cadrul Continental Hotels. „Suntem încrezători că noul hotel, datorită nu numai poziționării în centrul istoric al Sibiului, cât și implicării tuturor celor care au luat și vor lua parte în continuare la dezvoltarea acestuia, va avea un parcurs bun și va reprezenta opțiunea ideală de cazare pentru cei care își doresc o experiență ca la carte.”, continuă aceasta.

Lucrările de renovare și reamenajare a hotelului MyContinental Sibiu au durat aproximativ 12 luni. În cadrul aceluiași proces de rebranduire, alte trei hoteluri din țară au fost renovate în această perioadă: Continental Forum Constanța a fost deschis pe 19 mai, Continental Forum București a avut deschiderea pe 30 mai, în timp ce MyContinental Sibiu are deschiderea luna aceasta. Al patrulea hotel renovat este MyContinental București, a cărui deschidere va fi amânată pentru anul viitor. Toate cele patru hoteluri renovate și rebranduite, care funcționau cu contract de management sub un alt brand hotelier până în iulie 2020, întregesc acum portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

 

Lucrările de renovare și reamenajare pentru cele patru hotelui au dus investiția la suma de 6,85 de milioane de euro.

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară.”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels. „Încrederea pe care o au clienții noștri în noi, câștigată de-a lungul timpului prin serviciile de calitate, ne-a dat acest imbold de a merge înainte și de a accepta provocările  unui an, și așa, destul de greu printr-o nouă provocare: aceea de a continua să îmbunătățim serviciile noastre printr-un rebranding curajos intr-un mediu ostil pentru industria actuală a turismului. Ne bucurăm mult că am reușit să ducem acest plan la bun sfârșit.”, continuă acesta.

Continental Forum Constanța, Continental Forum Constanța, hotel de patru stele deschis pe 19 mai, pune la dispoziția turiștilor 154 de camere, restaurant Continental Bistro, 3 săli de conferință și un salon de evenimente private. Pe lângă serviciile de cea mai bună calitate oferite clienților, localizarea excelentă permite accesul rapid la cea mai renumită plajă din Constanța și la numeroase alte atracții turistice precum Piața Ovidiu, Portul Turistic sau Edificiul Roman cu Mozaic, precum și la situl arheologic pe care-l adăpostește hotelul prin amenajarea zonei cu vestigiile Bazilicii bizantine ridicate peste fostul Amfiteatru roman al Tomisului.

Continental Forum București, deschis pe 30 mai, este un hotel de patru stele, cu 161 de  camere, 7 săli de conferință și restaurant Continental Bistro. Hotelul este situat în centrul orașului (vecinătatea Parlamentului României) și permite clienților săi acces rapid și ușor către toate punctele de interes din oraș. Datorită poziționării excelente și serviciilor de cea mai bună calitate, hotelul are potențialul de a se încadra în topul celor mai bune hoteluri din București.

MyContinental București, un hotel de trei stele plus, cu 250 de camere, 8 săli de conferință, restaurant MyBistro și cofetărie Tekaffe, aflat în apropierea Gării de Nord și acces rapid către diverse obiective turistice importante va reveni, cu o altă înfățișare, în circuitul foarte competitiv al hotelurilor economice, oferind calitatea recunoscută a lanțului hotelier. Hotelul este programat pentru deschidere anul viitor.

 Informații suplimentare:

Continental Hotels SA are o tradiție de 30 de ani pe piața turistică din România. Încă de la început, obiectivele companiei au avut în vedere furnizarea de servicii hoteliere pentru segmentul turismului de afaceri. Astfel, în prezent, Continental Hotels este cel mai mare lanț hotelier românesc ce acoperă piața de lux, business și economy, oferind, în același timp, o gamă completă de servicii și pentru segmentul MICE.

Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele plus) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, MyBistro, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Prezent în oraşele: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, Continental Hotels SA însumează peste 1860 de camere în 12 unități hoteliere.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.continentalhotels.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *