Huawei a lansat călătoria de 21 de zile prin Europa, o provocare estivală de 3 săptămâni realizată cu noul HUAWEI WATCH 3 Pro

No Comments

Compania invită utilizatorii să urmărească o călătorie de 4.000 de kilometri prin Europa, prin care sunt testate performanțele ceasului de-a lungul a 21 de zile de aventură

 

București, 30 iulie 2021 – Huawei Consumer BG, alături de doi influenceri internaționali pasionați de călătorie, lansează o provocare în mijlocul sezonului de vară, care constă într-o călătorie de 21 de zile, în 8 țări europene, inclusiv în România. În timpul călătoriei, aceștia desfășoară o serie de provocări inedite, întâlnesc influenceri locali și fani Huawei din cele 8 țări și vizitează obiective turistice spectaculoase ale Europei – toate aceste activități fiind realizate alături de noul smartwatch HUAWEI WATCH 3 Pro, timp de 3 săptămâni, atât cât durează și bateria noului smartwatch.  

 În perioada 24 iulie – 15 august, doi influenceri pasionați de călătorie, Zuza și Andrzej Treneiro, vor parcurge alături de HUAWEI WATCH 3 Pro peste 4.000 de kilometri din Atena, Grecia, până în minunata insulă Pag din Croația, trecând prin România, Bulgaria, Serbia, Ungaria, Austria și Slovenia. Ei vor descoperi atracții turistice unice și vor participa la numeroase activități captivante, care, din cauza pandemiei, nu au fost accesibile în ultimul an. De la navigarea pe Lacul Balaton și jet-schi, până la traversarea pădurilor din Transilvania, toate provocările vor fi publicate zilnic pe canalele de social media ale Huawei.

„21 de zile, 8 țări și 1 smartwatch HUAWEI WATCH 3 Pro pentru fiecare călător, care nu va fi încărcat nici măcar o dată pe parcursul excursiei, lucru care ar putea părea o sarcină imposibilă. Totuși, cu HUAWEI WATCH 3 Pro, o astfel de călătorie nu numai că este posibilă, ci chiar are loc, iar utilizatorii pot lua parte la această călătorie în mod fizic sau digital.”, declară Sabina Știrb, Marketing Director Huawei Consumer BG.

Orașul vechi Atena, străzile pline de culoare din Sofia și munții din Transilvania sunt doar câteva dintre locurile pe care le vor vizita protagoniștii. În plus, vor participa la activități precum bungee jumping sau ciclism montan, printre altele, pentru a profita din plin de sezonul estival în Europa și pentru a testa funcțiile inteligente ale HUAWEI WATCH 3 Pro. Aceștia vor putea chiar să viziteze misteriosul castel Bran ascuns în pădurile din Transilvania, pentru o experiență inedită. Fanii Huawei de pe rețelele de Social Media vor putea interacționa cu cei doi turiști și vor putea alege provocările pe care aceștia să le îndeplinească. Pentru activitatea din România, toate provocările vor fi publicate sub formă de postări și Instagram Stories pe profilul oficial al companiei – @HuaweiMobileRO.

EuroTrip (1) (1)

În plus, cu ceasul HUAWEI WATCH 3 Pro la încheietura mâinii, cei doi influenceri își vor putea monitoriza întreaga călătorie datorită multitudinii de senzori avansați cu care este echipat dispozitivul, de la monitorizarea somnului, a ritmului cardiac în timpul participării la sporturi extreme și încercarea diferitelor moduri sportive, până la numărarea pașilor parcurși în fiecare zi. HUAWEI WATCH 3 Pro va fi indispensabil pe tot parcursul călătoriei în Europa. În fiecare țară vor fi testate diferite funcții ale dispozitivului, precum monitorizarea ritmului cardiac, a stresului și utilizarea eSIM, pentru a demonstra utilitatea smartwatch-ului pe tot parcursul călătoriei. Cei doi aventurieri vor purta și noile căști HUAWEI FreeBuds 4, pentru o experiență audio impresionantă atunci când va fi necesar, și vor utiliza HUAWEI MatePad 11, tableta ultra-portabilă Huawei, ori de câte ori va fi nevoie de un ecran mai mare pentru fișierele media.

În timpul călătoriei în România, echipa regională împreună cu cei 2 influenceri internaționali vor avea parte de o experiență inedită la Castelul Bran, prin intermediul căreia vor descoperi istoria locului și vor explora împrejurimile castelului.

Mai mult, în timpul călătoriei pe teritoriul țării, se vor întâlni cu prezentatorul TV Dani Oțil și vor avea parte împreună de aventuri și provocări locale. În funcție de ce vor alege fanii pe rețelele sociale Huawei, aceștia vor putea avea parte fie de o provocare plină de adrenalină de tip off-road, fie de o activitate interesantă de geocaching.

De asemenea, Huawei va organiza pe data de 1 august și un Community Meet-up cu iubitorii de produse Huawei, unde aceștia vor avea ocazia să participe la diverse activități și provocări, îi pot cunoaște pe cei 2 aventurieri și vor testa noul HUAWEI WATCH 3 Pro. Întâlnirea va avea loc într-o locație specială de pe malul lacului Snagov, unde aceștia vor participa la activități nautice, cum ar fi wakeboarding, flyboarding sau plimbări cu barca, activități prin care vor testa funcțiile ceasurilor din seria HUAWEI WATCH 3. Întâlnirea cu fanii Huawei se va termina printr-un foc de tabără inedit, alături de echipa Huawei Consumer BG și cei doi influenceri aventurieri. Fanii care doresc să participe la aceste activități se pot înscrie folosind formularul disponibil in secțiunea dedicată lor de pe site.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *