Huawei aduce noi beneficii consumatorilor prin lansarea campaniei „Înlocuirea bateriei la preț unic”

No Comments

București, 19 iulie 2021 – Huawei Consumer BG lansează campania „Înlocuirea bateriei la preț unic” care vine în întâmpinarea consumatorilor cu noi beneficii de înlocuire a bateriei smartphone-ului sau a tabletei utilizatorului, la un preț mai avantajos ca oricând. Astfel, în perioada 19 iulie – 31 decembrie 2021, utilizatorii vor avea parte de aceste avantaje la un preț atractiv, începând cu 99 lei.

 Huawei Campanie „Înlocuirea bateriei la preț unic” (3)

Pe întreaga perioadă a campaniei, clienții pot solicita înlocuirea bateriei de pe smartphone-urile sau tabletele lor și se pot bucura de un preț redus atractiv, de 99 lei, 109 lei sau 139 lei, în funcție de dispozitiv. Astfel, campania „Înlocuirea bateriei la preț unic” vine în sprijinul tuturor iubitorilor de produse Huawei cu posibilitatea de prelungire a duratei de viață a dispozitivelor pe care le dețin, bateriile utilizate fiind modele originale Huawei, asigurând calitate și fiabilitate. În plus, bateria înlocuită beneficiază, timp de 90 de zile, de garanție la reparație.
Tot ce trebuie să facă utilizatorii, pentru a beneficia de acest serviciu, este să meargă cu dispozitivul personal la una dintre locațiile de service Huawei, participante în promoție. Pentru a avea parte de prioritate în service, aceștia pot programa online reparația, experiența fiind una rapidă și confortabilă. În plus, campania pune la dispoziție serviciul Huawei door-to-door, prin care utilizatorii pot trimite dispozitivul la service, din confortul casei lor, urmând să îl primească înapoi cu bateria schimbată, fără a fi necesară deplasarea către locație.

Huawei Campanie „Înlocuirea bateriei la preț unic”

 Aceste beneficii vor fi cuprinse în campania extinsă Huawei Service Festival, o inițiativă menită să extindă durata de viață a smartphone-urilor, prioritizând satisfacția clienților pe toată perioada folosirii unui dispozitiv Huawei, nu numai în momentul achiziționării acestuia. Huawei Service Festival va începe la finalul lunii iulie și include o prelungire a garanției și reduceri semnificative la piesele de schimb pentru dispozitivele defecte.

Cele două centre autorizate de service pe care utilizatorii le pot vizita pentru a beneficia de acest nou serviciu sunt centrul de service Huawei de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu și centrul de service Huawei de pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 7. Lista de modele eligibile pentru care se aplică acest beneficiu este una extinsă, cuprinzând atât dispozitive din anii precedenți, cât și modele noi lansate, printre care amintim HUAWEI P40 și P40 Pro sau MatePad Pro. Mai multe detalii și toată lista de produse eligibile pot fi găsite aici: https://consumer.huawei.com/ro/support/battery-service/.

 Huawei Campanie „Înlocuirea bateriei la preț unic” (2)

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://huaweistore.ro  

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *