Piese biciclete potrivite pentru un ciclism cu beneficii

No Comments

De fiecare data cand caut piese biciclete, merg direct la sursa sigura. Apelez la magazinul Bikexcs.ro, un furnizor de incredere din Bucuresti care ofera o gama vasta de piese pentru biciclete. Prima data cand am comandat piese bicicleta a fost pentru mountain bike-ul meu, care avea nevoie de pinioane noi. Am accesat site-ul si am cautat piesa dupa numele producatorului. Spre surpriza mea, piesa era disponibila, iar pretul unul foarte bun. De atunci am continuat sa recomand magazinul, deoarece ofera piese biciclete ieftine, insa calitatea este mereu de top. Multi ar fi renuntat la bicicleta daca trebuiau sa o repare, insa eu prefer sa o folosesc ca mijloc de transport zi de zi.

Este important de mentionat ca daca alegem sa introducem bicicleta in viata noastra cotidiana, este esential sa avem griija de ea si sa intervenim la timp atunci cand observam ca lipseste sau s-a stricat vreo piesa. La o bicicleta de calitate nu trebuie sa schimbam piesele atat de des, dar e musai sa o facem atunci cand este nevoie, inainte de a porni la drum. Daca alegem piese potrivite si le schimbam la timp, ne putem bucura de ciclism fara griji, profitand de beneficiile lui.

Iata cele mai importante beneficii pe care le ofera ciclismul.

Somn imbunatatit. O primblare dimineata devreme cu bicicleta o sa va poata ajuta sa va treziti mai repede. Iar datorita exercitiilor fizice regulate pe bicicleta, somnul dumneavoastra va fi mai sanatos, ceea ce inseamna ca va veti trezi odihnit. Primblarile regulate cu bicicleta elimina din organism hormonii de stres – cortizol, care la stres frecvent impiedica somnul. Astfel ciclismul va poate ajuta sa scapati de insomnie.

Digestie imbunatatita. Ciclismul imbunatateste metabolismul, sporind astfel pofta de mancare si imbunatatind digestia. Amintiti-va cat de foame va este dupa o plimbare cu bicicleta! Aparitia poftei de mancare este un semn al unui metabolism activ.

Cresterea rezistentei. Prin excursii regulate cu bicicleta, va creste rezistenta generala, va veti simtiti mai energic, mai activ si mai puternic, veti suporta mai usor greutatea in timpul zilei de lucru, iar starea emotionala va fi stabilizata.

Reducerea in greutate. Bicicleta este foarte utila pentru cei care doresc sa piarda in greutate. In timpul deplasarii cu bicicleta se ard o sumedenie de calorii, se reduc grasimile nedorite.

Prin urmare, este esential sa alegem piese biciclete potrivite pentru bicicleta pe care o detinem si sa le schimbam regulat, dupa caz, pentru a ne putea bucura de beneficiile ciclismului cat mai mult timp.

 

 

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *