Lasa masina la amanet auto si bucura-te de bani si de vacanta

No Comments

Aparitia serviciilor de amanet auto trebuie sa multumeasca multi romani, fiindca rezolva doua probleme serioase cu care se confrunta proprietarul:

  1. Lipsa banilor. O masina inseamna mobilitate la orice ora din zi si din noapte doresti si oriunde, dar si cheltuieli in plus. La sumele alocate alimentarii si intretinerii sau reparatiilor se adauga si cele pentru asigurare si chiria garajului, daca acesta iti lipseste.
  2. Securizarea masinii in perioada in care proprietarul este plecat in tara sau peste hotare.

Sunt oameni care pleaca din Romania si ar dori sa stie ca masina lor este pazita cu strasnicie.

Amanet masini iti furnizeaza banii de care ai nevoie in contul masinii si asigura si pastrarea acesteia in conditii de maxima securitate.

Posesorii masinilor sunt incurajati sa isi aduca masinile la amanetauto.com prin oportunitatile pe care le garanteaza firma. Iata lista acestora:

  1. 1. Evaluarea masinii se face online si in mod cinstit. Nu esti pus pe drumuri in mod inutil, ci dupa datele pe care le furnizezi si dupa poza masinii pe care o incarci in formular, ti se comunica suma pe care urmeaza sa o primesti.
  2. 2. In procesul-verbal de luare in primire, reprezentantul casei de amanet trece si numarul de kilometri, astfel ca nimeni nu va merge cu masina ta, cat timp ramane la ei.
  3. 3. Exista parcuri auto special amenajate, unde masina ta va sta la adapost si va fi pazita non stop. Tu nu poti sa ii asiguri toate acestea acasa, dar amanet auto Cashbook iti garanteaza ca masina ta va fi in aceeasi stare in care o lasi acolo.
  4. 4. Exista si paza umana, dar si camere de luat vederi peste tot si sisteme de alarma.
  5. 5. Ai posibilitatea sa amanetezi si o barca, un ATV sau motocicleta. Cred ca nici nu te-ai gandit la aceste solutii, nu este asa?
  6. 6. Comisioanele zilnice sunt cele mai mici de pe piata.

Pleci din tara pentru o saptamana si nu ai nici bani suficienti si nu stii nici unde sa iti lasi in siguranta masina? Du-o la Amanetauto.com si rezolvi ambele probleme!

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *