Balerini dama – incaltamintea iubita de orice femeie

No Comments

 

Sunt comozi, disponibili intr-o multitudine de texturi si culori, simpli sau ornati cu cristale si strasuri. Da, acestia sunt balerinii, unele dintre cele mai iubite incaltari in randul femeilor de pretutindeni! Pentru ca traim intr-o era in care comoditatea primeaza, balerinii reprezinta incaltamintea ideala pentru femei. Sunt eleganti sau casual, si, prin urmare, pot fi purtati in orice situatie, chiar si in cele formale.

Balerinii sunt pantofi inspirati din pantofii de dans ai dansatorilor clasici, adorati de femeile de toate varstele pentru confortul extrem si versatilitatea lor. Perfecti pentru un look chic sau casual, balerinii au fost introdusi pe piata in 1930 de Jacob Bloch, un cizmar rus care s-a mutat la Londra unde a inceput sa produca acest nou model de pantofi. In 1947, Rose Repetto a prezentat un model decisiv imbunatatit de balerini dama, deschizand astfel calea spre difuzarea lor pe piata nu numai in Europa. Cu toate acestea, adevarata consacrare a acestui tip de incaltaminte dama a venit in 1950, cand actrite de renume international, precum Audrey Hepburn si Brigitte Bardot, au purtat balerini in numeroase filme.Tipul clasic are un varf rotund, dar pe piata acum putem gasi modele cu varfuri ascutite sau contondente.

In Romania, balerinii au cunoscut un real succes, mai ales pe la mijlocul anilor 2000, cand fashionul autohton a inceput sa se inspire din ce in ce mai mult din moda occidentala. Deja Franta adoptase de mult timp acest tip de pantofi dama si, desigur, doamnele si domnisoarele care au vizitat patria absoluta a modei, au adus cu ele acest trend, care nu numai ca a prins, dar a devenit si foarte iubit. In ziua de azi, pe piata se gasesc multe tipuri de balerini. Recomand magazinul online Adona.ro pentru colectia unica si diversificata de balerini la preturi accesibile.

Balerinii sunt acum un clasic al garderobei feminine, un model indispensabil si usor de purtat, fie ca doresti sa ii afisezi pentru un look zilnic sau doresti sa creezi o tinuta mai sofisticata. Desi este un model de pantofi mai potrivit pentru femeile cu un corp zvelt, balerinii pot fi purtati de toate femeile, importanta fiind asortarea si accesorizarea lor.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *