Cele mai bune incarcatoare de telefoane le gasim la gsmstore.ro

No Comments

Atunci cand vine vorba de telefoane smartphone sau Apple, niciunui utilizator nu ii lipseste un incarcator de rezerva. Indiferent daca este vorba de incarcatoare telefoane pentru masina, universale sau originale, aceste dispozitive ne fac viata mai usoara cand suntem in deplasare si ramanem fara bateria la telefon. Magazinul gsmstore.ro are o gama vasta de incarcatoare telefoane, la preturi foarte convenabile care se potrivesc cu majoritatea producatorilor de telefoane de pe piata romaneasca.

Pe site-ul lor putem gasi mai multe modele de incarcatoare precum:

Incarcatoare originale – cum toate telefoanele si tabletele comercializate in ziua de astazi vin cu un incarcator compatibil in pachet, cel mai probabil nu vei avea nevoie de un alt incarcator cat timp acesta nu se defecteaza si nu planuiesti sa il incarci decat la priza di apartament.

Incarcatorul universal – acesta este incarcatorul care respecta standardul de incarcare USB la tensiunea de 5 volti, la diverse amperaje, care pot fi si compatibile cu standardele de incarcare rapida si poate incarca unul sau mai multe dispozitive simultant, cu mufa USB la un capat si cu mufa USB Apple la celalat capat.

Incarcatorul auto – in cazul in care vrei sa incarci telefonul in masina si ai nevoie de un incarcator special care se alimenteaza la mufa de 12V din consola centrala a masinii. Aici raman valabile cam aceleasi detalii tehnice la fel ca la cel universal, deci este posibil sa achizitionezi incarcatoare auto care sa fie compatibile cu device-uri Android cat si iOS, cu una sau mai multe mufe de incarcare.

Baterie externa sau Power Bank – similar cu incarcatorul universal, insa vorbim despre o baterie ca sursa de energie de incarcare, baterie ce trebuie incarcata si ea la randul ei de la priza.

Incarcatorul wireless- este o varianta de incarcator care foloseste principiul inductiei magnetice pentru a incarca fara fire, bateria din telefon. Momentan tehnologia functioneaza de la distanta foarte mica si nu poate furniza acelasi nivel de putere ca un incarcator rapid cu fire, deci nu este o metoda pe care poti sa te bazezi 100%.

Incarcator solar – de obicei aceste incarcatoare sunt cuplate cu o baterie, care este incarcata cu energie solara, urmand ca energia sa fie transferata catre telefon atunci cand il conectezi pe fir. Timpii de incarcare sunt foarte lungi, mai mari chiar decat cei atinsi prin incarcarea de tip wireless. Insa acest tip de incarcator se poate plia foarte bine pentru situatiile incare iesi la o excursie de camping, iar energia solara este unica modalitate prin care poti sa iti incarci dispozitivul.

Telefonul se mai poate incarca direct de la PC folosind un cablu USB. Magazinul gsmstore.ro are in gama sa de incarcatoare tot ce ai nevoie pentru a-ti tine dispozitivul mereu incarcat fara nicio problema. Fie ca alegi un incarcator auto sau un incarcator clasic, calitatea produselor va fi mereu aceiasi, deoarece magazinul are cel mai inalt standard pentru produsele vandute. Recoamnd, cu incredere, gsmstore.ro pentru cei care sunt pasionati de tehnologie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *