Fluidizarea traficului este posibila

No Comments

Trafic Bucuresti

Axis Communications a anuntat lansarea unei solutii dedicate detectarii parcarilor neautorizate sau ilegale a vehiculelor pe strazile oraselor sau in spatiile de parcare private. AXIS Parking Violation Detection este o solutie accesibila si scalabila ce poate fi setata sa acopere un intreg bulevard folosind mai multe camere, fiecare unitate putand sa supravegheze zone de pana la 100 m.

Solutia AXIS Parking Violation Detection poate detecta automat ilegalitatile legate de parcari, trimitand alerte in mod automat. Acest proces le permite ofiterilor de politie sau agentilor responsabili sa ia rapid masuri pentru rezolvarea situatiei (de exemplu: sa indeparteze un vehicul si sa aplice amenzi).

Datorita utilizarii imaginilor suprapuse, neregulile pot fi identificate si confirmate cu usurinta. In plus, cu ajutorul functiei PTZ, operatorul poate mari imaginea pentru a confirma vizual infractiunea si a capta toate detaliile necesare.

In plus, functia de mascare va permite sa selectati anumite zone ale unei scene, cum ar fi spatiile private, a caror vizualizare si inregistrare urmeaza a fi blocate.

Principale caracteristici ale aplicatiei:

  • Permite detectarea eficienta a neregulilor in parcare;
  • Este accesibila financiar si este scalabila;
  • Permite alocarea optima a resurselor;
  • Ofera un raspuns instantaneu facilitat de tehnologia de inteligenta artificiala (AI).

Solutia AXIS Parking Violation Detection este disponibila in Europa si in Hong Kong.

Aflati mai multehttps://youtu.be/dpBocAc99tk 

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *