Becurile care nu trebuie sa iti lipseasca de pe masina!

No Comments

Nimic nu este mai important pentru un autoturism ca in momentul deplasarii pe timp de noapte, sa iti asigure toata vizibilitatea necesara, atat tie cat si sa poti fi vizibil pentru ceilalti participanti ai traficului.

Foarte multe accidente au loc frecvent din cauza unui sistem de iluminare cu probleme. Fie ca discutam despre becuri arse carora soferii nu le-au acordat atentie fie ca discutam despre modificari ce sunt facute farurilor ce nu sunt ok din punct de vedere legal, este vorba de iresponsabilitate ca doar “las’ ca merge si asa”, ceea ce nu este deloc in regula fiind afectata siguranta traficului rutier.

In momentul in care v-ati hotarat sa investiti in iluminatul autoturismului, trebuie sa luati in calcul numai variantele care sunt conform legii, adica sisteme de iluminat omologate. Desi pretul este ceva mai ridicat in cazul acestora, un sistem omologat va va asigura atat dumneavoastra cat si altor participanti ai traficului toata siguranta necesara.

Luminile de pe orice masina au fost gandite intr-un anumit fel de catre producatori, astfel incat sa se incadreze in anumite standarde de siguranta. Astfel ca orice modificare adusa din acest punct de vedere care este facuta doar de dragul de a arata intr-un anumit fel masina, va compromite siguranta traficului rutier si ii va aduce soferului cu pricina cateva sanctiuni, printre care si certificatul de inmatriculare care va fi suspendat.

Cele mai eficiente becuri auto din toate punctele de vedere, sunt becurile cu led. Acestea sunt mult mai economice si au o durata de viata mult mai mare iar lumina emanata este exact ce trebuie, atata timp cat sunt utilizate intr-un sistem omologat R.A.R.

Daca va doriti becuri led auto de cea mai buna calitate, trebuie sa apelati la un furnizor de incredere, care comercializeaza produse bune calitativ, care sa va poata asigura tot confortul dar si toata siguranta necesara.

Produsele comercializate de acestia sunt direct importate de la producator, fiind produse testate inainte de a fi livrate, astfel incat toti clientii sa beneficieze de tot ce-i mai bun.

Personal, recomand cu toata increderea toate produsele comercializate de acestia, deoarece nu cu mult timp in urma inainte de a pleca la un drum lung intr-o vacanta cu familia, m-am hotarat sa inlocuiesc becurile masinii deoarece cele vechi nu prea faceau fata pe timp de noapte. M-am gandit ca daca tot le inlocuiesc, macar sa fac o achizitie care chiar sa merite efortul.

La sugestia unui prieten, am accesat site-ul celor de la Gotek, de unde sa imi achizitionez un set de becuri led pentru faza scurta si faza lunga ca sa imi asigure toate vizibilitatea necesara dar si fara a-I deranja pe cei care circula din sens opus.

Astfel le-am accesat site-ul celor de la Gotek.ro si dupa ce am vizualizat produsele, nici nu am mai stat pe ganduri. Am plasat comanda si spre norocul meu aceasta a sosit chiar a doua zi. La lasarea serii le-am montat si trebuie sa recunosc ca rezultatul a fost unul cu adevart spectaculos comparativ cu becurile clasice cu halogen. Aceste becuri cu led produc lumina la o intensitate perfecta din toate punctele de vedere si in plus chiar infrumuseteaza masina.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *