“Stiinta” costumelor pentru slabit

No Comments

De cand ma stiu, am avut o silueta ma plinuta. Am incercat, de-alungul timpului, sa slabesc cu ajutorul catorva diete, insa niciuna nu a functionat. Cred ca nu exista regim alimentar pe care sa nu il fi incercat. Desi reusisem, cu ultimul regim, sa dau cateva kilograme jos, corpul meu nu arata inca asa cum imi doream. Am inceput sa caut tot felul de solutii pentru a-mi modela corpul. Pe internet am gasit numeroase articole despre cum sa fac exercitii la sala.

Era o idee foarte bune, insa timpul meu nu-mi permitea sa merg la sala mai mult de o ora pe saptamana. Vorbind cu un antrenor, acesta mi-a zis ca este insuficient, dar ca totusi mai exista o speranta. Mi-a spus despre haine pentru slabit, pe care le rcomanda de ceva timp unor cliente care aveau aceeasi problema ca si a mea. Asemenea produse pot fi comandate de la magazinul de specialitate 8sec.ro, care comercializeaza inclusiv lenjerie modelatoare, extrem de indicata femeilor mai plinute sau cu mici probleme de silueta, care isi doresc forme netede si frumoase. Apoi mi-a explicat “stiinta” din spatele acestor haine.

Se pare ca hainele pentru slabit sunt cel mai bun lucru de pe piata in acest domeniu. Hainele pentru slabit nu numai ca le ajuta pe doamnele care le poarat sa piarda cativa centimentri in talie sau pe coapse, ci le imbunatateste inclusiv postura, mersul, imaginea si, ce este cel mai important, increderea in ele. Multe femei isi pun intrebarea despre cat de eficiente sunt aceste haine. Antrenorul mi-a explicat ca eficienta este una foarte mare daca acestea sunt purtate cu regularitate si cu cap. In primul rand trebuie purtate hainele speciale pentru slabit atunci cand facem gimnastica sau miscare, iar pentru activitatile zilnice sunt indicate niste lenjerii modelatoare, ce sunt putin mai lejere si nu ne fac sa simtim disconfort pe termen lung.

In al doile rand, hainele pentru slabit ne fac sa transpiram, oferind acel efect de sauna care se stie ca are rolul de a reduce din centimetri. Materialele din care sunt confectionate aceste produse sunt speciale, pentru a ne face sa pierdem cateva kilograme fara insa a ne pune sanatatea in pericol. Intreband cum ar putea pune sanatatea in pericol un asemenea material, antrenorul mi-a spus ca daca doamnele sau domnisoarele cumpara haine pentru slabit de o calitate indoielnica, acestea risca sa achizitioneze ceva ce le poate cauza alergii sau iritatii. In schimb, hainele de la 8sec.ro sunt din materiale speciale, care nu cauzeaza probleme.

Apoi mi-a spus ca imi recomanda sa nu achizitonez haine de slabit cu marimi mai mici decat dimensiunile mele. Acestea imi pot cauza disconfort si chiar stari de lesin daca sunt prea stranse. Trebuia sa comand exact haine pe masura mea, ca sa ma simt bine in timp ce le utilizez. Mi-a dat exemplu corsetul pe care il purtau femeile in epoca victoriana. Intr-adevar, efectul era acela de talie de viespe, insa mult femei lesinau frecvent si cu timpul apareau adevarate probleme prin faptul ca cutia toracica era deformata si organele interne avea mult de suferit.

Dupa aceasta prezentare, am forst mai mult decat hotarata sa achizitionez astfel de haine de pe 8sec.ro, pe care urma sa le pot de cate ori puteam, pentru a ajunge la o silueta frumoasa.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *