Razer prezintă noua gamă Quartz Pink Edition pentru a sărbători Valentine’s Day

No Comments

BUCUREȘTI, 29 ianuarie 2019  – RazerTM, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a dezvăluit cele mai noi periferice și accesorii de gaming  care vor beneficia de popularul tratament Quartz Pink.

Lista include:

  • Mouse-ul Razer Basilisk
  • Mouse mat-ul Razer Goliathus Extended Chroma
  • Tastatura Razer Huntsman
  • Căștile Razer Kraken
  • Controller-ul pentru PS4 Razer Raiju Tournament Edition
  • Microfonul Razer Seiren X
  • Suportul pentru căști Razer Base Station Chroma
  • Carcasa Quartz pentru Razer Phone 2

Linia de produse Razer’s Quartz Pink a fost lansată în 2018 bucurându-se de o popularitate deosebită în rândul gamerilor, streamerilor și influențatorilor de opinie din întreaga lume. Cu doar patru accesorii incluse în gamă, acel moment a marcat debutul ”fenomenului roz” (pink phenomenon).

Fanii gamei Quartz au început să adauge culori neobișnuite colțurilor de gaming, balansând rezultatul final cu perifericele roz. Dublând numărul de produse incluse, linia de produse Razer Quartz permite jucătorilor să se facă remarcați, aducând un plus de stil.

“Fanii noștri au solicitat cu înverșunare noi periferice care să fie produse în ediții Quartz Pink,” a declarat co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Feedback-ul a fost ascultat și am aplicat tratamentul roz celor mai noi periferice și accesorii de gaming, care oferă de acum încolo un avantaj nedrept atât la nivel de performanță, cât și ca stil.”

Descoperiți întreaga gamă Quartz aici: https://www.razer.com/quartz.

Linia de produse

Razer Basilisk – Quartz Edition
USD 69.99 / € 69.99

Echipat cu trăsături precum un buton multifuncțional ce poate fi detașat, dar și o rotiță pentru ajustarea rezistenței opuse de rotița scroll, mouse-ul Razer Basilisk oferă o gamă dinamică de posibilități pentru a augmenta atât experiența de gaming, cât și cea de folosire la birou.

Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz Edition
USD 59.99 / € 59.99

Cel mai bine vândut mouse mat din material textil, cu suport pentru tehnologia Razer Chroma™, este pregătit să facă mai strălucitoare orice victorie. Razer Goliathus Chroma oferă viteza și acuratețea extremă la care se așteaptă orice gamer, totodată îmbogățind experiența prin culorile vii pe care le oferă.

Razer Kraken – Quartz Edition
USD 79.99 / € 79.99

A treia generație de căști Razer Kraken este cea mai bună alegere de căști pe fir destinată gamerilor și jucătorilor profesioniști. Difuzoarele de 50 mm oferă un sunet puternic și clar. Sesiunile prelungite de gaming vor deveni mai confortabile grație pernelor cu gel cu efect de răcorire. Microfonul retractabil oferă o comunicare clară și eficientă cu ceilalți membri ai echipei.

Razer Raiju Tournament Edition – Quartz Edition
USD 149.99 / € 149.99

Razer Raiju Tournament Edition este primul controller wireless cu adevărat modular pentru PlayStation®4, care se bucură și de o aplicație de configurare mobilă ce permite modificarea funcțiilor butoanelor și chiar posibilitatea de a utiliza un buton pentru a declanșa temporar o altă valoare a sensibilității stick-urilor. Butoanele de acțiune Mecha-Tactile oferă o senzație fină la atingere dar și un feedback tactil ferm la apăsare. Controller-ul Raiju Tournament Edition oferă control total datorită celor patru butoane liber configurabile și a modului Hair Trigger pentru acțiune rapidă.

Razer Seiren X – Quartz Edition
USD 99.99 / € 109.99

Proiectat și testat de cei mai buni streameri din lume, microfonul Razer Seiren X garantează că jucătorii se vor face auziți în cel mai maiestuos mod posibil. Având la bază cea mai avansată tehnologie, acest microfon reprezintă un prim pas în a duce streamingul pe noi culmi ale calității.

Razer Base Station Chroma – Quartz Edition
USD 59.99 / € 74.99

Razer Base Station Chroma este un suport de căști multifuncțional care include și un hub USB 3.0 cu trei porturi. Pentru a se integra perfect în colțul de gaming, acesta include suport pentru tehnologia de iluminare Razer Chroma.

Razer Huntsman – Quartz Edition
USD 149.99
/ € 159.99

Conceput folosind switch-uri Opto-Mechanical și taste iluminate cu tehnologia Razer Chroma, tastatura Razer Huntsman oferă cel mai mic timp de acționare din toată gama de tastaturi Razer. Switch-urile Razer Opto-Mechanical™ folosesc tehnologia optică, un fascicul infraroșu încorporat în fiecare switch, pentru a detecta cu precizie momentul acționării tastelor. Razer Hunstman oferă o viteză nemaiîntâlnită.

Azi a fost anunțat și Razer Blade Stealth 13 Quartz Pink laptop (1599,99 dolari) în SUA, China și Canada (mai multe detalii pe pagina https://www.razer.com/gaming-laptops/razer-blade-stealth ) și noua carcasă Quartz Case pentru Razer Phone 2 (USD 24.99 / € 29.99)

 

Disponibilitate în Europa:

  • Perifericele Quartz Edition: Valentine’s Day, 14 februarie 2019 (exclusiv prin RazerStore, disponibilitatea la partenerii retail urmează să fie confirmată)
  • Blade Stealth 13: urmează să fie confirmată

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate. Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptopurile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone. Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 50 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video). Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video. Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are cincisprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *