Cum sa avem parte de un par drept, fara sa il ardem

No Comments

Multe femei isi doresc sa aiba parte de un par drept si ‘’ascultator’’, care sa arate bine in oricare mod aleg sa il coafeze. Din pacate, multe metode de indreptare a parului (daca sunt folosite in mod excesiv) pot distruge parul, iar ‘’repararea’’ daunelor pot fi foarte anevoioase. Aceste metode sunt indreptatul cu placa, uscatul excesiv cu foehnul si coafurile de tip permanent. Pentru a rezolva problema parului degradat, trebuie sa apelam la solutii profesionale, care sa ajute firul de par din interior. Astfel, avem grija ca podoaba capilara sa faca fata factorilor externi care ii pot strica aspectul (poluare, soare, vant si asa mai departe). Partea buna este ca solutia este una simpla si la indemana oricui si se poate realiza atat la un salon profesionist, cat si acasa.

Din fericire, in zilele noastre indreptarea parului se poate realiza fara daune, cu ajutorul tratamentului Kashmir Hair Botox. In ce consta un astfel de tratament? Cum se aplica sau ce avantaje are? In primul rand, este vorba despre un tratament cu produse profesionale, care au in compozitia lor ingrediente active, care patrund in firul de par si ii ofera rezistenta din interior.

Inainte de a aplica tratamentul Kashmir Hair Botox, trebuie sa va spalati foarte bine parul, folosind un sampon degresant, pentru o curatare in profunzime. Dupa acest pas, nu se va aplica balsam de par, ci se va usca bine parul si se trece direct la aplicarea tratamentului – parul se imparte in suvite subtiri, pe care se va aplica produsul profesional, pe toata lungimea parului (exceptie facand radacinile).

Se va lasa tratamentul 20 de minute, timp in care va actiona in profunzimea firului de par. Dupa ce s-a scurs acest interval de timp, parul cu tratamentul aplicat se va usca cu foehnul (nu se clateste) aproape in totalitate. Pasul final va fi sa indreptati parul cu placa, pe suvite subtiri. Tratamentul, daca alegeti sa il aplicati singure, de acasa, vine cu instructiuni clare de utilizare, pe care daca le urmati intocmai, vor avea rezultatele mult dorite.

Un astfel de tratament se poate realiza o data sau de dori pe an, rezultatele sale fiind graitoare imediat dupa procedura: firul de par nu se mai rupe, varfurile nu se mai despica, dispare senzatia de par tocit, uscat, fara volum si fara forma, nu mai apare acel aspect de matura si asa mai departe. In plus, parul devine puternic, stralucitor, flexibil si usor de coafat, previne caderea parului si acesta este mai protejat de factorii externi, mentionati anterior.

Multe femei deja au beneficiat de acest tratament miraculos, care le-a schimbat viata in bine si le-a redat increderea. Podoaba capilara este foarte importanta pentru doamnele si domnisoarele care se respecta. Un par ingrijit, stralucitor si sanatos mereu atrage priviri admirative, de aceea femeile aleg sa investeasca in ingrijirea corespunzatoare a acestuia. Pana la urma, cine nu si-ar dori un par matasos, care sa arate frumos in orice moment al zilei? Credeati ca acest lucru este imposibil? Aflati ca realitatea este alta – acum este foarte posibil sa aveti parte de un par sanatos, cu aspectul mult dorit!

Situat in Bulevardul Pipera nr 17, Voluntari, la 3 km de statia de metrou Pipera, centrul dedicat sanatatii parului, Yofi Hair Academy (0722 302 472), pune la dispozitie o echipa formata din traineri si cele mai bune preturi pentru tratamentele Kashmir Hair Botox, Kashmir Hair Argan, Kerastin cu elastina si keratina si multe alte tratamente si servicii de frumusete, precum tuns, vopsit, epilare definitive IPL, cosmetica, laminare gene si multe altele!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *