Cand nu aveti timp de curatenie chemati operatorii de la firma Curatart.ro!

No Comments

Astepti soacra in vizita si este asa un fel de CTC, cu toate ca o respecti fiindca ti-a dat un sot bun, de nadejde si iubitor? Ea crede ca este ca pe vremea ei: femeia sa faca menajul si sa se ocupe de copii, barbatul sa aduca bani in casa. In fiecare familie este nevoie de doua venituri considerabile sa puteti duce un trai decent.

Inca mai aveti rate la casa si la masina, fiindca ati vrut sa va descurcati singuri, fara ajutorul lor. Va este draga casa voastra, dar nu aveti timp sa scuturati covoarele cat v-ati dori, sa stergeti geamurile uriase prin care v-ati dorit sa intre lumina si sa va uitati cum ninge, cum ploua, cum cad frunzele ingalbenite din pom sau cat de frumos a inflorit liliacul.

La baie, pe cada si pe chiuveta se mai vad pete si se mai depune piatra, dar cand vine ea, poti avea curat luna in toata casa, fiindca exista servicii curatenie Bucuresti la preturi rezonabile si puteti intretine curatenia mult timp dupa plecarea ei cu eforturi minime.
Intra pe site-ul lor si prin intermediul datelor de contact programeaza –te cu o zi inainte de venirea soacrei!

Sa stii ca ei curata si covoare, mochete, scaune tapitate, fotolii si canapele. Este posibil ca in momentul in care te duci la bucatarie sa aduci cafelele si prajiturile in sufragerie, mama sotului tau sa bata cu palma in tapiterii sa vada daca se ridica praf. Cu cei de la Curatart.ro nu ai motive de teama, fiindca fac totul perfect.

Ei spala, curata orice suprafata si nu lasa un loc din casa care sa nu fie perfect curat. Acolo unde nu incap aparatele, dau la o parte mobilierul fiindca este in joc reputatia lor la care tin.
Sunt aceeasi specialisti care fac curat in malluri si restaurante de lux, in cinematografe si sali de asteptare, in sali de conferinte, in depozite si hale de productie.

Va permiteti sa ii chemati, fiindca va vor face o oferta mai mult decat tentanta de pret. Asa sunt ei: perfectionisti si empatici. Vor sa lase totul stralucind in urma si inteleg ca oamenii iubesc curatenia, dar nu au atat de mult timp sa o faca si nici bani multi sa ii plateasca pe cei care pot face curat in locul lor.

La sfarsitul lucrarii, operatorii de curatenie invita beneficiarul sa verifice fiecare colt din casa, iar daca acesta gaseste un loc necuratat se revine asupra lui pana la totala multumire a clientului.

Ei sunt atat de meticulosi si de perfectionisti, incat scot si petele de grasime, de sosuri, de vin rosu, ciocolata sau guma de mestecat presata si amestecata prin fibra covorului.
Trebuie sa mai stii ca reprezentantii echipei vin la fata locului inainte sa stabileasca exact ce echipamente si substante sa aduca, ce tip de curatare a mochetelor se potriveste, daca tesatura acesteia se decoloreaza. Chiar daca ai o soacra buna si in cazul in care vin parintii tai in vizita, cheama echipa si asteapta-i cu casa curata ca un pahar! Nu vin mereu in vizita si vor fi fericiti sa vada ca locuiti in camere curate, ca aerul din casa il imita pe cel alpin, ca totul este in regula.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *