Cabina container, un apartament ce necesita finisare si compartimentare

No Comments

De multe ori m-am gandit:”Ce pacat ca nu pot fi si apartamentele pe sine sau pe roti!” Sa poti lua camerele, sa le asezi unde vrei, sa ai instalatia de iluminat completa, prizele de internet si telefon, doar sa faci racordul la apa curenta si la canalizare.
Sa pocnesti din degete dupa ce ai ales apartamentul si el sa fie adus unde doresti sa locuiesti. Vrei un cadru feeric, departe in munti? Acolo sa il poti duce. De ce sa nu ai toate conditiile si in creerii muntilor?

Sa ai apa la robinet, sa nu fii nevoit sa te duci la izvor, in special cand este iarna grea si lupii dau tarcoale.
Sa faci un dus sau o baie in cada, fiindca apa raului este rece.

Visul tau indraznet se poate indeplini cu cabine containere relocabile si judicios compartimentate, care necesita montare si putina cosmetizare.
Aceste cladiri ecologice prefabricate pot avea numeroase destinatii: cabine de paza, case de locuit, puncte de acordare prim-ajutor, cabina wc-dus pentru santiere sau intreceri sportive, cladire de birouri, centru de printat documente sau punct in care se pot face polite de asigurare.

Pocnitul din degete poate fi echivalat cu plasarea comenzii fie contactand telefonic furnizorii de servicii, fie utilizand adresa de e-mail sau formularul de contact pus la dispozitie pe site-ul firmei Cabine-containere.ro.
Intotdeauna acest furnizor de cladiri usoare si rezistente, facute pe structura de otel a reprezentat salvarea oamenilor care au ramas fara locuinte in urma unor incendii, inundatii sau prabusiri ale acoperisurilor cauzate de caderile masive de zapada sau de vantul puternic.

Ideale sunt si containerele de depozitare care se pot face dupa dimensiunile dorite de client. Foarte sigure, ele vin cu avantajul de a putea fi relocabile in cazul in care afacerea se muta sau halele de productie se muta.
Constructiile au fost testate indelung si s-a constatat ca in ciuda faptului ca sunt foarte usoare, rezistenta lor este uimitoare.
Acest tip de locuinta nu rugineste, este usor de manipulate cu utilaje potrivite, astfel ca portofoliul bogat al furnizorului de cabine-containere de pe piata din Romania contine nume cunoscute, printre care: Ministerul Afacerilor Externe, Clubul Universitatea Craiova, Grand Hotel si multi alti clienti care utilizeaza cabinele containere pentru spatii de depozitare si pentru ceea ce este nevoie.

Atat in mediul urban, cat si in cel rural este nevoie de cladiri prefabricate carora li se pot da multiple utilitati. Acestea nu mai necesita autorizatie de constructie sau aviz de la pompieri fiindca sunt spatii testate si construite conform legislatiei imobiliare in vigoare.
Simplificarea formalitatilor permite utilizarea acestot cladiri din secunda urmatoare in care au fost amplasate si compartimentate si ce poate fi mai bun de-atat.

Cabinele containere sunt solutii rapide si eficiente imobiliare, de depozitare si desfasurarea unor activitatii, dar pot servi si ca puncte de igiena de catre sportivi sau constructori.
Aspectul lor exterior este placut, iar confortul pe care il ofera sporit.
Ar mai fi de precizat si faptul ca nu afecteaza mediul in niciun fel fiindca nu impune taierea unor copaci falnici sa fie amplasate in locul lor, ci pot fi asezate unde nu se afla copaci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *