Campionul mondial “Ironman” a felicitat româncele de 8 Martie

No Comments

Ion Oncescu, multiplu campion mondial la skandenberg și ambasadorul Megajackpot în România, a întâmpinat femeile din sectorul 3 al Capitalei cu un mesaj de 8 Martie. Prezent la înmânarea premiului de 100.000 euro, câștigat de un bucureștean, cel supranumit “Ironman” a cucerit doamnele și domnișoarele, nu cu mușchi de oțel, ci cu flori și mărțișoare.

“Ironman” Oncescu a împărțit zambile și brățări cu mărțișorul „Megajackpot”, luni, pe străzile din apropierea agenției Stanleybet din strada Liviu Rebreanu, acolo unde s-a câștigat cel de-al 55-lea premiu Megajackpot din România. „La mulți ani și să aveți o primăvară norocoasă!”, este mesajul transmis de Oncescu tuturor româncelor.

Cvintuplu campion mondial, la ambele brațe, “Ironman” a avut surprize pentru femei și sesiuni gratuite de skandenberg pentru bărbați. Dacă zâmbetelor trecătoarelor nu le-a putut rezista, la skandenberg nu a reușit nimeni să-l răpună…cel puțin deocamdată, pentru că fanii vor mai avea ocazia să-l înfrunte.

Premiul Megajackpot, în valoare de 436.247,91 lei (aproximativ 100.000 euro, la cursul zilei), a fost acordat, luni, în agenția din str. Liviu Rebreanu, nr. 1. Câștigătorul, care a preferat să rămână sub protecția anonimatului, a dat lovitura la aparatele slot machines în seara zilei de 3 martie.

Despre Megajackpot

Sistemul cuprinde 220 aparate de tip slot-machines legate în reţea, iar valorile premiilor se cumulează la toate aparatele, generând astfel câştiguri uriaşe. Cu o valoare de pornire de 200.000 lei, Megajackpot reprezintă cel mai puternic sistem de jackpot progresiv din România, fiind disponibil doar în agenţiile Stanleybet. De când a fost lansat, Megajackpot a depăşit valoarea totală a premiilor de 4,25 milioane euro.

Despre Stanleybet

Prezent pe piața din România încă din 2004, Grupul britanic Stanleybet își oferă în prezent serviciile atât în cele peste 360 de agenții, din aproape 100 de localități, cât și online.

Obiectivul Stanleybet a fost și rămâne oferirea celor mai bune servicii de pariere. În cei 12 ani de prezență în România, Stanleybet și-a dovedit profesionalismul, a diversificat în mod continuu oferta de pariuri, a câștigat încrederea clienților și a contribuit activ la evoluția pieței de pariuri românești. Cu o experiență de aproape 60 de ani în pariuri sportive, Stanleybet este principalul grup transfrontalier de pariuri din Europa, care operează peste 2 000 de agenții de pariuri în 7 state europene: Anglia, Italia, România, Belgia, Cipru, Croația și Danemarca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *