Pariu spectaculos – un roman a castigat 32.000 de euro

No Comments

Un parior a castigat 141 194.04 lei (peste 32 000 de euro) pe un bilet jucat la o agentie din Tulcea a bookmakerului britanic Stanleybet . In vasta de 41 de ani, de profesie inginer agronom, inspiratul jucator a mizat 100 lei pe 11 meciuri, majoritate din Asia AFC Champions League. Biletul este extrem de spectaculos datorita cotelor extrem de mari precum, 17.0 pentru un 2 pauza X final la meciul dintre Foolad Khuzestan si Al Sadd, 8.10 pentru victoria outsiderilor Cerezo Osaka in fara celor de la Guangzhou Evergrads, sau 5.80 pentru exact 4 goluri marcate in meciul dintre Al Shabab si Al Ittihad Ksa.
Pariu spectaculos – un roman a castigat 32.000 de euro

Jucatorul de pe malul Dunarii era cat pe ce sa prinda „pestele cel mare”, respectiv cel mai mare castig din Romania la pariuri sportive . Insa cel mai important meci de pe biletul „nebun” al tulceanului, finala Europa League, Sevilla – Benfica, finalizat la egalitate dupa primele 90 de minute de joc, l-a indepartat pe jucator de cel mai mare castig din Romania la pariuri sportive, 500 000 de lei.

„Cotele extraordinare prinse, care i-au multiplicat suma pariata de 1285 de ori, plus bonusul la castig oferit tuturor clientilor nostri in functie de numarul de meciuri jucate pe bilet, in valoare de 18,813.82 lei, il plaseaza pe tulcean pe prima pozitie in Topul Castigatorilor Stanleybet in 2014.” a declarat Catalin Moise, Directorul de Marketing al Stanleybet Romania.

Despre Stanleybet

Serviciile grupului britanic Stanleybet International sunt acum disponibile in Romania in peste 350 agentii, din peste 90 de orase. Pe langa gama variata de pariuri sportive, in agentiile Stanleybet se poate paria pe numerele extrase la peste 60 de loterii internationale, pe rezultatele diferitelor concursuri, Eurovision, Sanremo, Oscar, Grammy, pe castigatorii festivalului de film european, pe consursuri TV – Dansez pentru tine, Vocea Romaniei – precum si pe evenimentele virtuale V-Sports.

Stanleybet este pricipalul grup transfrontalier de pariuri in Europa, activand cu peste 2,000 de agentii si un numar de peste 3,000 de angajati in 8 state europene (Anglia, Belgia, Croatia, Cipru, Danemarca, Germania, Italia si Romania).

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *