Petrece sarbatori de iarna magice la Hotel Vega din Mamaia

No Comments

A devenit o traditie in ultimii ani pe litoral ca elementul de spectacol sa fie sinonim cu petrecerile organizate de Hotel Vega din Mamaia in noaptea de Revelion: in 2010 ne-am întors în timp către lumea anilor ’30, am savurat momente de pantomimă ale filmului mut, iluzionism, magie şi chansonette franţuzeşti, cu trupe de dans într-un show al istoriei muzicii. Un an mai târziu ne-am adus aminte de copilărie şi adolescenţă în cadrul petrecerii de Revelion dedicată momentelor glamour ale anilor ‘80.

In acest an, pe 31 Decembrie ne-am propus să vă atragem într-o lume fascinantă, a iubitorilor de cinema si muzica. In seara de Revelion va invitam la o petrecere demna de Oscar, o gala la care invitatii nostri sunt adevaratele staruri. Meniul, playlistul artistilor, intreaga seara este inspirata dintr-o lume de Hollywood, unde pentru o seara va invitam sa va lasati rasfatati de programul spectaculos care include: numere spectaculoase de dans cu trupa de balet din Chisinau – Freedance, muzica live pe tot parcursul serii cu Vega Band si invitatele speciale Alina Dinca si Cristina Bondoc, voci care s-au facut remarcate in cadrul concursului “Romanii au talent”.

Pe 1 Ianuarie nu vom lăsa anul 2012 să înceapă fără o seară clasica, eleganta, dedicata dansului si muzicii de calitate. Ii invitam pe toti oaspetii nostri sa retraiasca pasiunea pentru dans si muzica intr-o seara intitulata chiar Pasiunea dansului, pe arii celebre interpretate de Cvintetul condus de Jean Tita (Teatrul National De Opera si Balet ‘Oleg Danovski’), dansuri vieneze si contemporane (menuet, rock’n’roll, vals) cu trupa Freedance si muzica live contemporana cu Vega Band.

Noutatea acestui sfarsit de an o reprezinta in premiera pentru Hotel Vega, Family Christmas Party din seara de Ajun, o ocazie unica de a petrece cu familia intr-un cadru de poveste. Din surprizele pregatite pentru seara de 24 Decembrie fac parte: piesa de teatru “Vicleim” de Victor Ion Popa, un concert de colinde, muzica live cu Vega Band si nu in ultimul rand vizita lui Mos Craciun si conspiratia cadourilor (parintii sunt incurajati sa ofere cadourile celor mici prin Mos Craciun). In restul serii, cei mai mici dintre invitatii nostri sunt liberi sa puna stapanire pe spatiul de joaca din hotel, pentru ca Ajunul sa fie unul pretios pentru toti membrii familiei.

Hotel Vega continua astfel seria evenimentelor de tip premium pentru oaspetii sai, cu aceeasi grija acordata detaliilor care fac diferenta si vine in intampinarea acelora care cauta o locatie unica, eleganta, dar primitoare, cu servicii de calitate si oferte concepute pentru satisfacerea gusturilor cele mai diferite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *