Axis anunta camera PTZ cu infrarosu de inalta performanta, pentru imagini de ansamblu si detalii excelente

No Comments

Bucuresti, 25 May 2023 – Axis Communications a lansat o camera PTZ rentabila care ofera o calitate a imaginilor cu o rezolutie de 4 MP si zoom optic de 30x. Camera dispune de o sensibilitate exceptionala la lumina, oferind imagini de ansamblu si detalii excelente in orice conditii de luminozitate.

Camera AXIS P5676-LE PTZ include tehnologiile Forensic WDR si Lightfinder 2.0 care confera imagini in culori saturate si detalii clare ale obiectelor in miscare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta sau semi-intuneric. In plus, nu este nevoie de lumini suplimentare, deoarece sistemul de iluminare cu infrarosu asigura o acoperire continua, chiar si atunci cand este intuneric deplin.

Aceasta camera robusta si rezistenta la vandalism, cu certificare IP66- si NEMA 4X, este echipata cu tehnologie de stabilizare electronica a imaginii (EIS) care ofera imagini clare indiferent de nivelul de vibratie. Camera poate face fata la temperaturi cuprinse intre -30°C si 50°C. De asemenea, datorita caracteristicilor de securitate cibernetica incorporate, aceasta protejeaza sistemul si previne accesul neautorizat. De exemplu, firmware-ul semnat si functia de boot securizat garanteaza faptul ca firmware-ul nu a fost modificat si permite instalarea doar a unui firmware autorizat.

Aceasta camera de inalta performanta ofera suport pentru sistemele avansate de analiza si include aplicatia AXIS Object Analytics, care ii permite sa detecteze si sa clasifice persoanele si vehiculele – totul in functie de nevoile specifice. In plus, functia „Advanced Gatekeeper” va aduce automat in prim plan obiectele detectate in zonele predefinite.

Caracteristicile principale includ:

  • Rezolutie de 4 MP cu zoom optic de 30x;
  • Tehnologie Forensic WDR, tehnologie Lightfinder 2.0 si sistem de iluminare cu infrarosu (IR);
  • Suport pentru aplicatiile avansate de analiza;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265.

Acest produs rentabil ofera suport pentru PoE si c.a./c.c. De asemenea, dispozitivul poate fi amplasat in interiorul unei camere AXIS Q6100-E folosind consola AXIS TP6901-E Adapter Bracket, pentru o vedere de ansamblu de 360° si o cunoastere deplina a situatiei existente. Mai mult, suportul pentru sistemele audio bidirectionale si conectivitatea I/O face posibila ascultarea tranzactiilor sau incidentelor, si chiar comunicarea de avertismente persoanelor intruse.

Aflati informatii despre: AXIS P5676-LE PTZ Camera 

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *