Un nou flagship pentru cei care iubesc fotografia cu dispozitive mobile: vivo X90 Pro este disponibil în România începând cu 10 martie

No Comments

Cel mai nou flagship creat de vivo şi ZEISS foloseşte un senzor de cameră de 1 inci şi un nou cip de procesarea a imaginii, performanţă şi design îmbunătăţite

Bucureşti, 10 martie 2023 – Pasionații de fotografie aflaţi în căutarea cadrului perfect se pot baza acum pe noul flagship vivo X90 Pro, disponibil în România începând cu 10 martie. Cel mai nou smartphone din seria vivo X oferă un sistem de imagistică de ultimă generaţie, creat de vivo şi ZEISS, care foloseşte un senzor pentru cameră de 1 inci – cel mai mare senzor de fotografie folosit până acum pe un dispozitiv mobil.

„Suntem încântaţi să aducem în România cel mai nou flagship, vivo X90 Pro şi să ne respectăm promisiunea de a ajuta utilizatorii să surprindă cadrul perfect. Fiind la cea de-a treia generaţie de dispozitive mobile create de vivo împreună cu ZEISS, disponibile pe piaţa europeană, smartphone-ul aduce inovaţii importante pentru calitatea imaginii înregistrată în acest format. Suntem siguri că noul model va fi întâmpinat de utilizatorii din Europa cu la fel de mult entuziasm precum modelul anterior, care a fost declarat de câteva publicaţii importante cel mai bun smartphone Android pentru fotografii şi filmări,“ a declarat Erik Zhu, director general al biroului reprezentativ vivo în România.

vivo X90 Pro oferă numeroase actualizări hardware şi îmbunătăţiri software care permit utilizarea unui număr mai mare de scenarii de fotografiere şi filmare, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte. Cel mai important element al configuraţiei cu trei camere este camera de 50 de megapixeli ZEISS cu senzor de 1 inci. Alături de senzorul IMX989 de un inci al camerei principale, utilizatorii vor putea folosi avantajele oferite de camera de 50mm dedicată pentru portrete, cu senzor mare, dar şi avantajele camerei grandangulare de 12 megapixeli cu ajutorul căreia pot surprinde imagini panoramice.

Imagini şi filmări la calitate profesională ZEISS, cu ajutorul inovaţiilor tehnologice

Oferind calitate excepţională la fotografiere, X90 Pro a fost proiectat pentru a consolida poziţia de lider a companiei pe segmentul de fotografiere cu dispozitive mobile. O altă îmbunătăţire a noului flagship pentru fotografiere profesională este introducerea tehnologiei dedicate pentru stabilizare optică a imaginii (OIS). ZEISS T* coating este folosit pentru toate cele trei camere de pe spatele smartphone-ului, reducând semnificativ reflexiile, ceea ce ajută la obţinerea de imagini aproape lipsite de artefacte şi alte efecte nedorite. vivo X90 Pro oferă calitate excepţională la fotografiere, chiar şi în condiţii dificile precum lumină redusă sau fotografiere pe timp de noapte.

Calitatea componentelor hardware reprezintă doar o parte din ceea ce face ca smartphone-ul vivo X90 Pro să fie un echipament profesional pentru portrete şi pentru surprinderea de imagini excelente în condiţii de luminozitate scăzută. Dincolo de avantajele de top oferite de partea hardware, noul smartphone foloseşte în mod inteligent numeroase inovaţii software, care îl poziţionează ca dispozitiv potrivit pentru pasionații de fotografie. Post-procesarea imaginilor este îmbunătăţită de noul cip V2, datorită algoritmilor integraţi în hardware şi a funcţiilor cu inteligenţă artificială.

Cadre perfecte în condiții de luminozitate scăzută

Printre avantajele oferite de X90 Pro se numără fotografierea şi filmarea pe timp de noapte. Acest flagship foloseşte inteligent diafragmele mari ale senzorilor tuturor camerelor, permiţând utilizatorilor să înregistreze conţinut video 4K HDR pe timp de noapte în culori naturale. Funcţia AI Night View surprinde cele mai mici detalii în medii cu luminozitate extrem de scăzută, astfel că acest smartphone este ideal pentru pasionații de astronomie. Fotografierea portretelor este mai simplă ca niciodată. Modul Portret în stil ZEISS, cu aspectul caracteristic oferit de obiectivele pentru portrete ZEISS, permite realizarea de portrete în mod mai creativ, această funcţie fiind rezultatul colaborării strânse dintre vivo şi ZEISS, unul dintre cele mai revoluţionare branduri de optică şi optoelectronică. O altă funcţie nouă oferită de acest flagship este ZEISS Miniature Effect, care recreează imagini miniaturale obţinute de obicei cu obiective cu înclinare şi deplasare, oferindu-le noi perspective de fotografiere celor pasionaţi de peisaje urbane şi arhitectură.

Performanţă specifică flagshipurilor, consolidată de soluţii inovatoare eficiente

vivo X90 Pro este un flagship inovator pentru fotografiere, care foloseşte două cipuri separate – o platformă mobilă MediaTek Dimensity 9200 personalizată şi procesorul vivo V2 – ce contribuie la atingerea unei performanţe generale excelente, care include o experienţă de gaming completă pe un ecran AMOLED cu rată de refresh de 120 Hz.

Smartphone-ul foloseşte o baterie mare, de 4.870 miliamperi oră, împreună cu un încărcător FlashCharge 120W Dual-Cell, pentru autonomie extinsă şi încărcare ultrarapidă. În modul de încărcare rapidă, bateria poate ajunge la 50% în doar 8 minutes şi 10 secunde, iar în modul de încărcare echilibrată bateria ajunge la 100% în 29 de minute. Pentru confortul utilizatorilor, X90 Pro foloseşte un ecran curbat de 6,78 inci cu Ultra Vision Eye Protection Screen, care oferă protecţie avansată prin filtrarea luminii albastre nocive şi prin reducerea fluctuaţiilor de intensitate a luminii, datorită cărora smartphone-ul a primit certificare SGS.

Disponibil pentru precomandă în România din 10 martie

vivo X90 Pro este disponibil în România cu memorie de 12 GB şi spaţiu de stocare de 256 GB, în nuanţa clasică Legend Black, cu partea din spate confecţionată din piele ecologică, începând cu 10 martie pe platforma eMAG.ro și în aplicație. Preţul recomandat de vânzare pentru vivo X90 Pro este 5499.99 lei. Clienţii care plasează o precomandă pentru vivo X90 Pro în perioada 10.03.2023 – 17.03.2023 se vor bucura de un discount de 500 lei.

vivo este cunoscut pentru a fi agil când vine vorba de actualizări regulate de software, așa că merită remarcat faptul că consumatorii X90 Pro beneficiază de corecții de securitate software și mentenanță timp de trei ani, precum și de trei actualizări majore de Android, din momentul lansării. Așa cum era de așteptat de la această categorie de smartphone-uri, vivo X90 Pro vine cu o garanție de 2 ani. În plus, consumatorii care achiziționează vivo X90 Pro prin canalele oficiale de vânzare, beneficiază de o garanție extinsă, care acoperă reparațiile în garanție la centrele de service autorizate vivo, nu numai în țara de achiziție, ci și în alte țări și regiuni.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *