Samsung Electronics extinde gama de frigidere Bespoke cu noul Bespoke French Door

No Comments

Bespoke Kitchen Navy

 Samsung prezintă în cadrul CES 2022 primul frigider Bespoke French Door, un set de bucătărie Bespoke, aspiratorul Bespoke Jet™, mașina de spălat și uscătorul Bespoke

București, România – Decembrie 28, 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi primul frigider Bespoke French Door, care va fi dezvăluit la CES 2022.  Disponibil într-o gamă cu 3 sau 4 uși, ce include și modelele Family Hub™, noul frigider Bespoke French Door extinde gama Samsung Bespoke. Samsung urmează să prezinte la CES 2022 o gamă completă de produse Bespoke, dar și produse noi, cum ar fi aspiratorul vertical Bespoke Jet™, mașina de spălat și uscătorul Bespoke.

Noua gamă îmbină designuri ce permit personalizarea cu ușurintă cu tehnologii unice care, împreună, inspiră moduri de viață complet noi. Cu frigiderul Bespoke ca piesă centrală, alături de seturile de bucătărie care includ mașini de spălat vase, aragazuri și cuptoare cu microunde disponibile pe alb, bleumarin sau verde, consumatorii își vor putea personaliza decorul în linie cu stilul personal. Dincolo de bucătărie, aspiratorul Bespoke Jet™ îmbină performanțe puternice de curățare și un design elegant, în timp ce mașina de spălat și uscătorul Bespoke transformă rutina de spălat rufe într-un proces ușor și inteligent.

„Conceptul Bespoke nu a fost gândit doar pentru bucătărie. Credem că utilizatorii ar trebui să aibă libertatea de a-și personaliza întreaga casă, astfel încât să se potrivească cu stilul lor de viață. Această extindere a gamei oferă posibilitatea consumatorilor de a crea spații de locuit care reflectă cu adevărat gusturile și estetica lor, folosind inovațiile și tehnologiile Samsung”, a declarat Kanghyup Lee, vicepreședinte executiv și șef de vânzări și marketing în cadrul diviziei de Digital Appliances Samsung Electronics.

Frigiderul Bespoke French Door

Completând gama existentă de frigidere Bespoke, care include Bespoke 4-Door Flex™, Bespoke 2-Door Bottom Freezer și Bespoke 1-Door Flex Column, noul Bespoke French Door oferă o opțiune potrivită nevoilor fiecărei familii. Frigiderul Bespoke French Door va fi disponibil în configurații cu 3 și 4 uși, dar și cu o diversitate de dimensiuni și culori – și va include noi opțiuni din Family Hub™ 2022.

Disponibil în 12 culori și două finisaje – sticlă și oțel – frigiderul Bespoke French Door oferă mii de combinații de culori. Pentru finisajul de sticlă, culorile disponibile sunt White, Gray, Pink, Charcoal, Morning Blue, Clementine și Sunrise Yellow; pentru cel de oțel, culorile disponibile sunt: Tuscan, Matte Black, Navy, Emerald Green și Stainless Steel.

Pentru a ajuta familiile să-și păstreze și să își depoziteze mai bine alimentele, frigiderul Bespoke French Door vine cu cele mai recente inovații de stocare și răcire de la Samsung. Beverage Center™ și Dual Auto Ice Maker oferă utilizatorilor acces rapid la băuturi reci, în timp ce FlexZone™ menține ingredientele la temperatură optimă, pentru o prospețime îndelungată.

Cu o gamă largă de funcții inteligente, Family Hub™ aduce divertisment în bucătărie și ajută familiile să rămână organizate și conectate. În 2022, Family Hub™ va fi compatibil cu Samsung TV Plus, oferind conținut TV gratuit și experiențe de vizionare conectate cu alte ecrane, cum ar fi televizoarele inteligente Samsung și dispozitivele Galaxy.

Family Hub™ 2022 va fi compatibil și cu Alexa în anumite regiuni, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot accesa diverse servicii Amazon, inclusiv Amazon Music și servicii de recomandare a filtrelor inteligente de apă, direct de pe frigiderele lor. Opțiunea View Inside a fost, de asemenea, modernizată –  tehnologia camerei interne, ce utilizează informațiile de pe etichetele produselor alimentare, permite familiilor să vadă conținutul frigiderului, să gestioneze datele de expirare și multe altele.

Bespoke Jet™

Prezentat pentru prima dată la Bespoke Home 2021, urmând să apară pe piețele globale în 2022, aspiratorul vertical Bespoke Jet™ aduce inovații marca Bespoke în locuințele oamenilor.

Dispunând de All In One Clean Station™ de la Samsung, Bespoke Jet™ menține casa curată și igienizată. Odată ce au terminat curățarea, utilizatorii pot pur și simplu să andocheze aspiratorul și acesta va goli automat sacul de praf și se va încărca.

Bespoke Jet™ are, de asemenea, un design modern, premium, puternic, dar ușor, construit pentru a oferi familiilor o soluție completă de curățare. Dispune de o putere de aspirare de 210W și folosește un sistem de filtrare cu mai multe straturi pentru a capta 99,999 la sută din praful fin, oferind o experiență de curățare mai puternică, dar mai simplă.

Bespoke Jet™ este disponibil în Midnight Blue, Misty White și Woody Green – culori care permit utilizatorilor să-și plaseze aspiratorul acolo unde doresc, fără a perturba decorul general al spațiului de locuit.

Bespoke KitchenWhite

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke

Mașina de spălat și uscătorul Bespoke includ funcții inteligente de ultimă oră care fac spălarea rufelor intuitivă și mai eficientă. Ambele dispozitive au un design frontal plat și sunt disponibile în mai multe opțiuni de culoare, inclusiv negru și bleumarin.

Învățând tiparele de utilizare și rutina de spălare a rufelor, opțiunea Smart Dial, susținută de inteligență artificială, acordă prioritate setărilor utilizate frecvent, minimizând munca și simplificând procesul de spălare și uscare; timp în care funcția inteligentă AI OptiWash™ optimizează setările de spălare, precum și timpul de spălare și nivelurile de detergent. De asemenea, cu MultiControl™, consumatorii pot folosi cu ușurință atât mașina de spălat inteligentă, cât și uscătorul, utilizând panoul de control al mașinii de spălat, atunci când unitățile sunt suprapuse.

Pentru mai multe informații despre gama de produse Bespoke, vizitați samsung.com/bespoke.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *