Samsung deschide programul Beta One UI 4 pentru dispozitivele Galaxy S21

No Comments

Participanții pot previzualiza interfața nouă și îmbunătățită de utilizare și pot trimite feedback înainte de lansarea oficială

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat lansarea programului One UI 4 Beta pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S21 (Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra). One UI 4 se bazează pe sistemul de operare Android (OS) și introduce funcții noi și îmbunătățite de personalizare și confidențialitate, care le oferă utilizatorilor control asupra multor aspecte ale experienței lor mobile.

„One UI 4 îi ajută pe utilizatori să își creeze propria experiență mobilă optimizată, deoarece Samsung știe că toată lumea dorește să își satisfacă nevoile și preferințele, fiecare în felul său. Așa cum am făcut cu fiecare iterație a One UI, am ascultat utilizatorii pentru a înțelege ce instrumente și inovații sunt necesare pentru a crea o experiență generală mai bună, mai fiabilă și mai îmbunătățită de utilizare”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Samsung Electronics’ Mobile Communications Business.

Lansare One UI 4 Beta

Programul One UI 4 Beta le permite utilizatorilor să încerce funcțiile actualizate One UI 4 înainte de lansarea oficială. Posesorii de Samsung Galaxy S21 din anumite piețe se pot înregistra în programul beta prin intermediul aplicației Samsung Members de pe dispozitivele lor. Participanții vor putea previzualiza designul One UI 4 și noile caracteristici și pot trimite feedback. Samsung va folosi informațiile colectate din programul beta pentru a regla experiența utilizatorului One UI 4 înainte de a livra un upgrade final optimizat la sfârșitul acestui an.

Experiențe încântătoare, proiectate pentru utilizator

Interfața de utilizare One UI a Samsung aduce o experiență mobilă unificată pentru smartphone-urile Galaxy prin interacțiuni simplificate și un design curat și elegant.

Unul dintre participanții One UI 4 beta va putea experimenta capabilități cuprinzătoare de personalizare și controale de confidențialitate care îi permit să-și proiecteze experiența mobilă ideală – una care se adaptează în mod unic nevoilor sale individuale și îi permite să-și exprime personalitatea.

Aspectul dorit

Cu One UI 4, utilizatorii vor obține opțiuni de personalizare la fiecare pas. O multitudine de opțiuni de tematică le permit să ajusteze aspectul și funcționalitatea dispozitivului, oferindu-le instrumentele potrivite pentru a-și configura ecranul de start, pictogramele, notificările, imaginile de fundal și multe altele. În plus, widgeturile reproiectate, actualizate oferă o personalizare profundă – de la vizibilitate la aspect. De asemenea, aceștia vor obține un acces convenabil la o gamă mai robustă și diversă de emoji, într-un singur loc, astfel încât să poată naviga fără efort, bucurându-se de experiențe de comunicare mai bogate.

Abilitarea opțiunilor de confidențialitate, protecție totală

Noul One UI 4 aduce, de asemenea, funcții de confidențialitate și protecție îmbunătățite, care facilitează înțelegerea utilizatorilor a modului în care datele lor sunt utilizate pentru a-și personaliza setările și a le oferi o experiență mobilă mai personalizată. Indicatorii avertizează utilizatorii cu privire la folosirea camerei aplicației și a microfonului, astfel încât să poată dezactiva instantaneu permisiunile dacă nu își doresc să le acorde acces. One UI 4 se extinde și la opțiunile de permisiune ale Android 12, permițându-le utilizatorilor să își vadă istoricul permisiunilor din ultimele șapte zile, nu doar din ultimele 24 de ore. De asemenea, aceștia își pot verifica utilizarea curentă a datelor atât a permisiunilor, cât și a aplicațiilor lor.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *