Huawei dezvăluie noul HUAWEI MateBook 14, notebook-ul ultra-portabil, cu design FullView și performanță grafică excepțională

No Comments

Huawei Consumer Business Group anunță disponibilitatea HUAWEI MateBook 14, cel mai recent notebook ultra-portabil al seriei MateBook, pe piața din România. Modelul HUAWEI Matebook 14, AMD Ryzen 5 4600H, echipat cu o memorie de 8GB RAM + 256G SSD, Gray, Windows Home, va fi disponibil local la prețul recomandat de 3.899 lei. În același timp, modelul HUAWEI Matebook 14, AMD Ryzen 5 4600H, echipat cu o memorie de 16GB RAM + 512G SSD, Gray, Windows Home, poate fi achiziționat la un preț special de 3.999 lei, din magazinele partenere Huawei. Oferta specială de lansare va fi disponibilă până la finalul lunii noiembrie.

HUAWEI MateBook 14 dispune de designul elegant și de funcțiile inteligente emblematice ale seriei, într-o carcasă robustă și ușoară. Portabilitatea ridicată nu afectează performanța și funcțiile, notebook-ul fiind echipat cu un ecran HUAWEI FullView 2K de 14 inci, noile procesoare mobile AMD Ryzen™ 4000 H-Series de 7 nm și o memorie de până la 16 GB RAM. În plus, dispozitivul este dotat cu soluțiile proiectate de Huawei, precum Huawei Share, pentru a le oferi utilizatorilor experiențe inteligente în toate scenariile. HUAWEI MateBook 14 va fi disponibil local în nuanța Dark Gray.

PC-urile servesc astăzi ca hub care transformă experiența de utilizare a smartphone-urilor și tabletelor într-o experiență unitară pentru toate scenariile. Această perspectivă ne-a determinat să creăm noul HUAWEI MateBook 14, care oferă experiențe de vizionare captivante și performanțe puternice, apreciate de consumatori, într-un factor de formă elegant și portabil.”, declară Wang Yinfeng, Președinte PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer Business Group.

Portabilitate ridicată și afișaj premium

HUAWEI MateBook de 14 inci dispune de un afișaj FullView emblematic cu rame (sus, stânga și dreapta) cu dimensiuni de până la 4,9 mm, ceea ce permite notebook-ului compact să ofere un raport ecran-corp impresionant de 90%, pentru o experiență vizuală captivantă, fără compromisuri în materie de portabilitate. Notebook-ul este și unul dintre puținele de pe piață care utilizează un raport de 3:2, mai practic decât cel 16:9 pentru nevoile zilnice de productivitate, precum citirea articolelor, navigarea pe Internet și programarea.

HUAWEI MateBook 14 este notebook-ul ideal pentru sarcinile de lucru sensibile la culoare și divertismentul multimedia, suportând 2160×1440 la 185PPI, 100% din gama de culori RGB (tipic), raport de contrast 1500:1 (tipic) și luminozitate maximă de 300 niți (tipic). Indiferent dacă utilizatorii vizualizează imagini de înaltă rezoluție, vizionează filme pe Blu-ray sau fotografii color, imaginile clare, detaliile bogate și culorile vibrante oferite asigură o experiență captivantă și cinematică.

În plus, afișajul suportă certificare TÜV RheinlandLow Blue Light care filtrează eficient emisiile de lumină albastră, protejând ochii persoanelor care trebuie să utilizeze notebook-ul pentru intervale ridicate de timp.

Proiectat conform conceptului „Pure & Invisible”, HUAWEI MateBook 14 este echipat cu un corp metalic ușor, cu dimensiuni de 307,5 x 223,8 x 15,9 mm și cântărește aproximativ 1,49 kg. Corpul este sablat pentru o textură netedă la suprafață și un finisaj elegant, oferind o aderență mai bună, care îi ajută pe utilizatori să îl transporte mai ușor în timp ce se află în mișcare.

Performanță înaltă

HUAWEI MateBook 14 oferă procesare și putere grafică excepționale datorită procesorului AMD Ryzen™ Seria 4000H și graficii AMD Radeon™ integrate, iar când modul performanță este activat, acesta duce procesorul până la 40W, oferind utilizatorilor puterea suplimentară pentru mai multe sarcini solicitante, precum editarea mai multor imagini sau programarea. Notebook-ul poate fi configurat cu memorie RAM DDR4 de până la 16 GB care rulează în modul dual-channel și SSD PCIe de înaltă performanță de până la 512 GB pentru performanțe uniforme și fiabile chiar și în timpul sarcinilor mai intense. Ventilatoarele duble HUAWEI Shark au un nou design cu o dispunere mai densă în formă de „S”a aripioarelor, care oferă performanțe de răcire și acustică a ventilatorului îmbunătățite, permițând utilizatorilor să se concentreze și să lucreze în liniște.

Autonomia bateriei este esențială pentru o experiență bună de utilizare. HUAWEI MateBook 14 include o baterie de 56Wh care funcționează împreună cu soluția inteligentă de gestionare a energiei de la Huawei, pentru o durată de viață remarcabilă a bateriei. Cu o singură încărcare, notebook-ul suportă până la 10 ore de redare video 1080p locală continuă, permițându-le utilizatorilor să rămână la curent cu cele mai recente emisiuni TV online, chiar și în mișcare. De asemenea, vine cu un încărcător portabil HUAWEI SuperCharge™, capabil să asigure o încărcare rapidă pentru telefoanele Huawei compatibile. În plus, porturile USB sunt întotdeauna activate în mod implicit, astfel încât utilizatorii pot încărca alte periferice folosind notebook-ul, chiar și atunci când acesta este oprit.

În plus, utilizatorii pot comuta cu ușurință între cele două profiluri de alimentare prestabilite – modurile standard și performanță – apăsând comanda rapidă „Fn + P” pentru a regla echilibrul dintre energie și durata de viață a bateriei, în funcție de nevoi.

Productivitate pentru toate scenariile

Conceput pentru a spori productivitatea, HUAWEI MateBook 14 vine echipat cu Huawei Share, o soluție dezvoltată de Huawei care conectează dispozitivele Windows și Android. Cu Huawei Share Multi-screen Collaboration, utilizatorii pot controla fără probleme smartphone-ul prin PC și transfera fișiere între ele, partaja periferice precum tastatura și mouse-ul, și obține acces simultan la ambele ecosisteme software. Îmbunătățirile aduse funcției permit utilizatorilor să preia apeluri și să deschidă fișiere salvate pe smartphone direct prin intermediul computerului – totul pe un singur ecran.

PC Manager vine ca standard pentru a suporta Instant Hotspot, Gallery Management, Screen Recording, Clipboard Sharing și multe altele, completând experiența pentru toate scenariile oferită pe dispozitivele Huawei.

Funcții suplimentare:

  • Butonul de pornire cu amprentăverifică identitatea utilizatorului, oferind o experiență de pornire mai rapidă.
  • Difuzoarele duble de 2W suportă compensarea distorsiunii audio pentru un sunet surround îmbunătățit.
  • Touchpad-ul îmbunătățit este acum mai mare și mai precis ca niciodată. În plus, eticheta Huawei Share integrată în touchpad mărește suprafața pentru detectare.
  • Dimensiunea tastaturii iluminate din spate a fost optimizată pentru o experiență de tastare mai plăcută.
  • O gamă extinsă de porturi oferă numeroase opțiuni pentru conectarea perifericelor la HUAWEI MateBook 14.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *