Noul Philips TV OLED+935 vine echipat cu procesorul Philips P5 AI îmbunătățit pentru imagini mai clare și realiste

No Comments

  • Noul Philips OLED+935 va fi disponibil în versiunile de 55” și 65” începând din septembrie 2020, urmând ca o variantă de 48” sa fie disponibilă începând din octombrie.
  • Castigator a EISA Home Theatre TV al anului 2020.
  • Tehnologia unica anti-burn-in protejaza ecranul OLED al televizorului.
  • Sistemul de sunet 3.1.2 Bowers & Wilkins combină difuzoarele certificate Dolby Atmos Elevation cu tehnologia unică Tweeter-on-Top.
  • Ambilight pe patru laturi – creează o experiență de vizionare captivantă.
  • Cel mai bun design european cu pânză Kvadrat, piele, oțel și metal cromat.
  • Telecomandă de calitate premium cu finisaj din piele
  • Functia speciala Filmmaker mode este disponibila
  • Noi moduri au fost adaugate: Pure Cinema si Movie motion
  • Android TV 9 cu o interfata actualizată și performante sportie datorită celor 3 GB memorie RAM
  • DTS Play-Fi cu posibilitatea de a se conecta cu sistemele audio din mai multe camere

Philips TV lansează OLED+ 935, un televizor Ambilight care împinge din nou limitele pentru calitatea imaginii și a sunetului pe piața televizoarelor premium.

Performanțele televizorului OLED+935 au primit deja recunoaștere oficială, câștigând premiul EISA 2020 pentru cel mai bun Home Theater TV.

O tehnologie nouă pentru toate televizoarele OLED Philips 2020 este Inteligența Artificială dezvoltată de Philips. OLED+935 adaugă acum un al doilea chip AI dedicat procesorul P5 de a 4-a generație pentru a oferi o nouă versiune îmbunătățită a sistemului AI. Astfel, folosind puterea suplimentară de procesare au fost adăugate noi funcționalități inteligente.

AI-ul utilizează rețele neuronale și de învățare automată pentru a analiza milioane de clipuri de test ale calității imaginii dintr-o bază de date unică creată de echipa de dezvoltare Philips TV în ultimii 30 de ani.

AI-ul nu produce pur și simplu o imagine care să respecte fiecare din cei cinci vectori de calitate a imaginii (sursă, culoare, contrast, mișcare și claritate), ci este conceput pentru a crea un echilibru mai bun între ei și o imagine mai naturală și mult mai realistă, care nu se compară cu imaginea produsă de un televizor obișnuit.

Sistemul AI îmbunătățit adaugă o nouă funcție dedicată AI Machine Learn Sharpness, un sistem îmbunătățit AI Smart Bit Enhancement și o versiune îmbunătățită a funcției Perfect Natural Reality (PNR).

Noua versiune Intelligent Dual Engine a procesului are funcția suplimentară de a oferi o soluție unică anti-burn-in, care utilizează o tehnologie avansată de detectare a logo-ului pentru a monitoriza o grilă de 32.400 de zone, pentru a detecta foarte exact conținutul static și reduce treptat intensitatea iluminării locale, evitând arderea pixelilor – fără a compromite calitatea imaginii.

Noul sistem anti-burn Philips TV elimină problema pentru 95% din imaginile statice, inclusiv logo-urile și conținutul de tip HUD din jocurile video.

OLED+935 continuă să fie unul dintre foarte puținele televizoare care oferă suport pentru toate formatele HDR majore, cu noul procesor P5 AI+ care oferă o performanță generală mai bună a HDR – inclusiv pentru HLG și ambele surse HDR10 și HDR10+ îmbunătățind în același timp Dolby Vision folosind modul special “Dolby Bright”.

Philips TV este primul brand de televizoare premium care include funcția DTS Play-Fi pentru management-ul sistemelor de sunet de acasă.

Sunet de la Bowers & Wilkins

În timp ce sistemul AI îmbunătățit permite televizoarelor OLED+935 să producă cele mai precise, naturale și realiste imagini, Bowers & Wilkins s-a asigurat că sistemul audio este la un standard înalt.

OLED+935 este primul televizor Philips care este echipat cu difuzoare Dolby Atmos Elevation și cu ansamblul unic, central, Tweeter-on-Top al lui Bowers & Wilkins, toate montate într-o carcasă separată de difuzoare care se combină cu un braț unghiular din metal pentru a servi ca suport pentru televizor. În pachetul televizorului este disponibil și un sistem special de montare pe perete.

Ca și în cazul boxelor high-end ale Bowers & Wilkins, Tweeter-on-Top decuplează tweeterul de difuzoarele mai mari și se asigură că sunetele de înaltă frecvență sunt furnizate fără estomparea asociată cu difracția incintei în care sunt găzduite difuzoarele – atunci când tweeterele sunt montate în incintei mai mari.

Incinta rigidă a boxelor este construită dintr-un ABS cu o secțiune de perete îngroșată, armată cu fibră de sticlă și întărită în mod special cu secțiuni interioare pentru a controla orice rezonanță nedorită. Incinta este acum montată folosind un nou suport) de fixare din metal mai rigid pentru a îmbunătăți performanțele sale.

OLED+935 dispune de un total de zece difuzoare într-o configurație 3.1.2, inclusiv trei tweetere de 19 mm cu cupola de titan în configurație stânga, centrală, dreaptă (LCR). Toate cele trei ansambluri de tweeter sunt decuplate de carcasa difuzoarelor pentru o performanță superioară, cu Tweeter-on-Top montate în propria carcasă rigidă, din metal cromat și care suportă difuzoarele dedicate mediilor pentru a crea un canal central.

Grilele Tweeter urmează designul acustic, dezvoltat de Bowers & Wilkins pentru legendara sa serie 800 Diamond.

Tweeterele sunt pozitionate alaturi de patru difuzoare pentru medii de 50 mm: două montate central și unul la fiecare capăt al incintei difuzoarelor. OLED+935 are difuzoare duble upward-firing de 50 mm Dolby Atmos Elevation, montate în partea de sus a incintei, pentru a oferi percepția înălțimii și profunzime in reproducerea audio a filmelor, jocurilor și transmisiilor sportive.

Bass-ul este furnizat de nouă difuzoare subwoofer în formă de hipodrom de 100 mm x 65 mm, poziționate în spatele incintei difuzoarelor folosind tehnologia Flowport, dezvoltată de Bowers & Wilkins pentru difuzoarele sale.
Există, de asemenea, un subwoofer pentru o extensie de bass chiar mai mare, în cazul în care camera o solicită.

OLED+935 va recunoaște și decoda automat conținutul Dolby Atmos pentru a asigura cele mai bune rezultate. În mod alternativ, prin activarea modului Movie, televizorul va folosi modul „up-mixing” cu conținut non-Dolby Atmos pentru a aduce o profunzime sporită, la tipurile mai vechi de conținut din difuzoarele Elevation.

Performanțe de top

OLED+935 dispune de un șasiu ultra-subțire, fără ramă și cu un finisaj metalic de înaltă calitate.

Pânza Kvadrat, aleasă în mod special pentru transparența sa acustică, este prezentă pe grila de pe partea frontală a incintei difuzoarelor, în timp ce o grilă de micromesh metalică este utilizată pentru prima dată pe suprafața superioară a incintei, pentru a optimiza și mai mult performanța Dolby Atmos a televizorului.

De asemenea, a fost inclusă o nouă telecomandă premium, cu taste elegante, retroiluminate, cu un finisaj metalic. Părțile laterale și partea din spate a telecomenzii sunt învelite în piele provenită de la specialiștii școțieni Muirhead.

Tehnologia Ambilight pe patru laturi se îmbină cu imaginile superbe de pe ecran și cu rama ultra-subțire pentru a crea o experiență de vizionare unică și captivantă. Philips TV a adăugat o nouă caracteristică „wellness” sistemului Ambilight, cu funcția Sunrise și un nou mod Ambilight Sleep.

OLED+935 este un SmartTV cu Android TV 9 (Pie) și o listă extinsă de aplicății, care funcționează excelent datorită memoriei RAM de 3 GB. Ușurința de utilizare este garantată de o nouă interfață mai intuitivă și prin includerea atât a funcției încorporate Google Assistant, cât și a integrării cu Amazon Alexa.

Categories: comunicat de presa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *