MMD lansează noul Philips 242B1V, o soluție pentru creșterea productivității la locul de muncă cu functia Privacy Mode

No Comments

242B1V_3

MMD anunță noul monitor Philips 242B1V de 24” (23,8” / 60,5 cm). Proiectat pentru profesioniști, monitorul are rolul de a îmbunătăți productivitatea utilizatorului, protejând totodată datele și conținutul cu caracter confidențial. Acest nou model beneficiază de o rezoluție FullHD (1920 x 1080) și tehnologia SmartImage pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginilor și a conținutului multimedia.

Philips 242B1V ajută la protejarea datelor cu caracter confidențial

Philips 242B1V are un mod de confidențialitate ușor de activat, ascunzând conținutul afișat pe ecranul persoanelor din jurul biroului și al spațiilor de lucru. Această nouă funcție este concepută special pentru acele companii și profesioniști care se ocupă de date sensibile sau confidențiale. Tehnologia Philips Privacy Mode oferă o soluție integrată pentru protejarea datelor cu caracter confidențial, eliminând dificultatea de utilizare a protectoarelor de ecran clasice. Prin simpla apăsare a unui buton, ecranul devine întunecat și foarte greu vizibil, micșorănd considerabil unghiul de vizualizare, imaginile fiind clare doar privite perfect din fața monitorului. Datorită introducerii în modul Philips Privacy Mode, doar utilizatorul aflat direct în fața monitorului va putut citi conținut de pe ecran, beneficiind de un mediu de lucru mai sigur.

242B1V_2

Calitate excelentă a imaginii și o experiență confortabilă de utilizare

În timp ce ajută la protejarea datelor de pe ecran, Philips 242B1V oferă imagini de înaltă calitate cu rezoluție Full HD (1920×1080) și tehnologie IPS pentru o gamă largă de culori și unghiuri largi de vizualizare (178 ° / 178°), atat timp cât Philips Privacy Mode nu este activat.

Dincolo de confidențialitate și performanțe vizuale înalte, acest nou model dispune de funcții de maximizare a confortului pentru un spațiu de lucru ergonomic. Ecranul este echipat cu modul Easy Read ce garantează o experiență de lectură asemănătoare hârtiei și SmartErgoBase, un suport reglabil în înălțime, pivotant și cu posibilitatea de a fi înclinat, permițând utilizatorilor să seteze monitorul la o distanța și o poziție ideală. Philips 242B1V include, de asemenea, modul LowBlue, care reduce lumina dăunătoare pentru undele scurte și tehnologia FlickerFree care elimină pâlpâirea pentru o vizualizare mai confortabilă.

242B1V_1

Durabil și eco-friendly, cu performanțe excelente

Philips 242B1V are trei caracteristici principale care ajută la economisirea energiei electrice, asigurând în același timp cea mai bună calitate a imaginii și confort utilizatorului datorită LightSensor, Power Sensor și SmartImage. LightSensor-ul setează automat luminozitatea perfectă pentru un consum minim de energie. Power Sensor-ul încorporat detectează prezența utilizatorului și ajustează automat luminozitatea monitorului, reducându-se atunci când utilizatorul se îndepărtează din fața calculatorului pentru o reducere a costurilor de energie electrică până la 70%.

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips care optimizează performanța monitorului, iar pe baza conținutului afișat, SmartImage adaptează contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor.

Pe lângă gama largă de inovații de ultimă generație, Philips 242B1V este eficient din punct de vedere energetic și respectă standardele și multiple certificările de mediu, inclusiv EnergyStar 8.0, EPEAT * și RoHS.

Monitorul Philips 242B1V este disponibil de la jumătatea lunii iunie 2020 la un preț recomandat  de 2.175 lei.

* Evaluarea EPEAT este valabilă numai acolo unde Philips înregistrează produsul. Vă rugăm să vizitați https://www.epeat.net/ pentru statutul de înregistrare în țara dvs.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam, este o companie a TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători de televizoare și monitoare LCD.

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”) comercializează și vinde exclusiv afișaje LCD marca Philips în toată lumea. Combinând promisiunea mărcii Philips cu expertiza producției TPV în afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru a aduce pe piață produse inovatoare. www.mmd-p.com

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *