Apreciati consumabilele de hartie la justa lor valoare

No Comments

V-ati gandit vreodata la consumabile hartie? V-ati gandit cum ar fi viata dvs. fara astfel de produse? Ganditi-va, daca vreti, ultima data cand ati fost la baie si ati realizat ca nu exista hartie igienica sau rola prosop hartie pentru a va sterge pe maini. Ce v-a trecut prin minte? As fi dispus sa pariez o suma mare de bani ca nu v-ati gandit la:

  • modul in care aceste produse hartie ajuta la igiena si sanatatea oamenilor;
  • povestea pozitiva despre mediu pe care o spun aceste produse;
  • stiinta avansata si tehnologia folosita pentru realizarea lor.

Valoarea si beneficiile prosoapelor de hartie

In ciuda faptului ca sunt adesea trecute cu vederea, in cele mai multe parti ale lumii o zi fara consumabile de hartie este de neconceput. Prosoapele de baie, prosoapele de hartie pentru bucatarie, batistele de hartie si servetelele de masa joaca un rol esential si anume rolul in igiena, curatenia si confortul nostru de zi cu zi. Sunt extraordinar de eficiente pentru a sprijini igiena, prevenind raspandirea murdariei, germenilor, bacteriilor, virusurilor si bolilor.

Expertii din domeniul sanatatii globale spun ca igiena este factorul numarul unu in sanatatea umana la nivel mondial. Fara igiena nu aveti sanatate si, fara sanatate, in cele mai rele situatii, va veti pune viata in pericol. Consumabilele de hartie, de multe ori, joaca un rol cheie in multe situatii. De exemplu, uita-te la prosoape de hartie. Cercetatorii au afirmat despre prosoapele de hartie ca sunt superioare uscatoarelor de aer electrice si ar trebui recomandate in locatii in care igiena este primordiala, cum ar fi spitale si clinici. Multe studii au recunoscut ca actiunea abraziva mecanica a fost o componenta cheie in uscarea mainilor pentru eliminarea contaminarii si testarea microbiologica. Dupa utilizarea prosoapelor de hartie, a fost indicat faptul ca multe bacterii au fost transferate de la maini pe servetelele de hartie. De exemplu, la Forumul Economic Mondial, unii dintre cei mai importanti experti din domeniul sanatatii publice din lume au confirmat ca un focar major de holera in Chile a fost identificat si raspandit de catre prosoapele din materiale textile murdare folosite in bucatarie. Probabil ca folosirea servetelelor de bucatarie din hartie ar fi fost utile in evitarea acestei tragedii. Indiferent de ce tip de consumabile de hartie vorbim – prosoape de baie, prosoape de hartie pentru bucatarie, servetele de masa, precum si servetele comerciale si industriale – toate ajuta in

prevenirea raspandirii murdariei, germenilor si bolilor. Pur si simplu, hartia consumabila este usor de utilizat si o modalitate ieftina de a obtine curatenie si confort.

Unde gasim hartie de calitate?

Sanito.ro este magazinul de incredere pentru cei care doresc consumabile de calitate. In orice domeniu pot folosite produsele acestui magazin pentru ca asigura igiena si eficienta. De exemplu, pe site sunt disponibile role medicale folosite in clinicile si spitalele de stat sau private. Un astfel de produs este Rola de prosop matic verde derulare industriala, 2 pliuri, 150m, Tork. Hartia din aceste role este foarte fina, absorbanta si foarte rezistenta. Fiind un numar mare de servetele pe rola, totul este economic.

Produsul se vinde doar la bax, iar un bax are 6 bucati. Pentru o astfel de rola este necesar un Dispenser prosop matic Tork sau un Dispenser matic cu senzor aluminiu Tork.

Pentru mai multe detalii, intrati pe sanito.ro!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *