Monese anunță următorul pas în expansiunea sa globală prin lansarea conturilor pentru România în lei

No Comments

  • Introducerea conturilor în RON, cu IBAN-uri românești  vor fi disponibile începând cu 11 februarie 2020
  • Relații clienți în limba română
  • Plăți în lei rapide, sigure și gratuite
  • Transferuri internaționale instante și gratuite între conturile Monese de RON, EUR și GBP
  • Trei noi planuri tarifare: ‘Simple’ (0 lei/lună), ‘Classic’ (24.95 lei/lună) și ‘Premium’ (69.95 lei/lună)
  • Alocații lunare de retrageri gratuite de la bancomate internaționale și cheltuieli în valută direct de pe card

 
 Monese, serviciul global care oferă oamenilor libertatea financiară de a prospera oriunde, anunță următorul pas în expansiunea sa globală prin lansarea conturilor pentru România începând cu data de 11 februarie 2020. Noile conturi de RON de la Monese vin cu IBAN-uri românești și serviciu de relații cu clienții în limba română – amândouă fiind premiere pentru un serviciu de fintech internațional în România. Cu Monese, clienții pot deschide un cont RON multi-valută în doar câteva minute, pot primi salarii, pot face transferuri rapide și gratuite către conturile de RON, EUR și GBP ale altor clienți Monese și pot face transferuri locale gratuite în RON. Clienții care locuiesc în România vor putea folosi cardul lor Monese RON cu Apple Pay oriunde în lume este acceptat acest serviciu.

Suntem foarte încântați să lansăm conturile pentru România începând cu 11 februarie 2020. Decizia de a lansa acest serviciu în România ca parte din planul nostru de extindere a fost un lucru cât se poate de natural. Deja deservim sute de mii de clienți români în întreaga Europa, prin conturile noastre de EUR și GBP. Știm că mulți dintre clienții noștri așteaptă deja cu mare interes lansarea conturilor Monese pentru România  și își doresc o ofertă de servicii localizate, rapide și ușor de utilizat. Acești clienți sunt nemulțumiți de serviciile tradiționale bancare, care se adaptează prea greu la nevoile și stilul lor de viață. Noi oferim o alternativă perfectă atât pentru românii din țară, cât  și pentru cei din străinătate.”, ne spune Norris Koppel, fondator și CEO al Monese.

IBAN-urile românești sunt oferite de Libra Internet Bank, un partener cheie pentru lansarea conturilor Monese RON. Aceste IBAN-uri românești constituie un avantaj imens pentru clienții din România. Utilizatorii Monese RON vor putea primi salariile, face plăți locale, și cumpărături online. Asta face din conturile Monese RON o alegere ideală pentru români, însă și pentru studenții internaționali, turiști, muncitori sau pensionari din România.

“Trăim vremuri foarte interesante, propice inovațiilor radicale și oportunităților extraordinare pentru parteneriate. După ce tehnologia noastră bancară a fost recent exportată în regiune, acum suntem încântați că și Monese a ales să lucreze cu noi pentru furnizarea serviciilor sale în România. Trăim într-o eră a colaborării, iar Libra Internet Bank deține toate atuu-rile pentru a fi un partener valoros al celor mai inovatori jucători financiari”, a declarat Emil Bituleanu, CEO al Libra Internet Bank.

Conturile Monese sunt disponibile în trei planuri tarifare, cu alocații de retragere gratuită de la ATM-uri internaționale și cheltuieli în valută de pe card – ideale pentru clienții care iubesc să călătorească și care folosesc des cardurile contactless și Apple Pay. Toate conturile includ un card de debit Mastercard contactless cu design-ul vertical Monese.

Toate conturile Monese RON vor oferi clienților cu IBAN-uri românești și:

  • Cardul de debit Mastercard contactless (taxă de livrare 95 lei pentru planul Simple sau livrare gratuită pentru primul card  din planul Classic și livrare gratuită la orice card din planul Premium)
  • Transferuri gratuite și instante între conturile proprii de RON, EUR și GBP
  • Transferuri instante și gratuite între orice cont Monese la nivel global (în orice valută)
  • Top-up gratuit și instant (orice monedă)
  • Retrageri gratuite de la bancomate internaționale – începând de la 1,000 lei pe lună pentru planul tarifar Simple)
  • Alocație gratuită pentru cardul de valută – începând de la 10,000 lei/lună pentru planul tarifar Simple
  • Aplicația Monese și serviciu de relații cu clienții accesibile în 14 limbi, incluzând limba română
  • Apple Pay
  • Plăți recurente
  • Posibilitatea de  blocare și deblocare a cardului din aplicația Monese
  • Notificări mobile instante pentru orice tranzacție (atunci când cheltui sau primești bani)
  • Extrase de cont la cerere ce pot fi ușor de exportat
  • Economisire prin serviciul Pușculițele Monese

 

Peste 2 milioane de oameni folosesc deja serviciile Monese și există o creștere rapidă a numărului de utilizatori cu peste 100,000 de persoane în fiecare lună. Spre deosebire de mulți dintre competitori, clienții Monese folosesc serviciul drept cont bancar principal – 70% din fondurile primite reprezintă venituri salariale.

Cardurile contactless Monese folosesc un design vertical, sunt albastre și au doar logo- urile Monese și Mastercard. Fiecare plan tarifar are propriul  său design de card. Cardurile orizontale cu cifrele în relief au fost construite pentru a fi compatibile cu tehnologii de citire de card care acum nu mai sunt în uz. Astăzi, formatul orizontal nu mai deservește scopul pentru care au fost proiectate, ci, în zilele noastre, cardurile sunt folosite mai des în poziție verticală. Detaliile cardului bancar sunt acum scrise pe versoul acestuia, departe de ochii străinilor, ceea ce aduce un plus de securitate cardurilor Monese.

**SFÂRȘIT**

Note către Editori

Contul Monese vine cu trei planuri tarifare, iar clienții au libertatea de a schimba între aceste planuri în funcție de nevoile lor.  Clienții nu sunt blocați într-un singur plan tarifar anual.

Monese Simple – ideal pentru călători sau pentru vacanțe (gratuit)

Retrageri ATM gratuite de până la 1,000 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 10,000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către alte conturi Monese (taxă de 2% pentru transferurile către conturi non-Monese).

Monese Classic – ideal pentru cheltuirea și primirea de bani în străinătate (24.95 lei/lună)

Retrageri ATM gratuite de până la 4,500 lei pe lună și alocație gratuită de cheltuieli în valută de până la 45,000 lei pe lună. Transferurile în valută sunt instante și gratuite către alte conturi Monese (taxă de 0,5% pentru transferurile către conturi non-Monese).

Monese Premium – valoare fantastică și liniște totală pentru clienții care călătoresc sau care trimit des bani în afara țării (69.95 lei/lună)

Alocație nelimitată și gratuitate la orice retragere ATM, top-up-uri, folosire în valută și transferuri FX. Totul este inclus pentru 69,95 lei pe lună.

Pentru interviuri și informații suplimentare: angelica.bolocan@thepractice.ro

Media pack: https://monese.com/media

Despre Monese

Monese a fost lansat în 2015 de Norris Koppel, după experiența sa neplăcută legată de deschiderea unui cont bancar într-o țară străină. Monese dă oamenilor libertatea financiară de a prospera oriunde. Monese a fost înființat pentru sutele de milioane de oameni care trăiesc o parte a vieții lor în altă țară – fie pentru călătorii, muncă, afaceri, studii, familii sau pensie.

Prin conturile sale mobile multi-valută, portabilitatea în peste 31 de țări și aplicația, dar și relațiile cu clienții disponibile în 14 limbi, Monese permite oamenilor și afacerilor să folosească serviciile bancare precum un localnic oriunde în Europa și Marea Britanie.

Cu peste 2 milioane de utilizatori,  70% din fondurile primite fiind din venituri salariale și un scor de 4.3/5 pe TrustPilot, Monese este unul dintre serviciile cu cea mai rapidă creștere, printre cele mai populare și de încredere servicii bancare din Marea Britanie și Europa.

Monese își oferă toate serviciile în limbile: română, engleză, franceză, germană, poloneză, portugheză, portugheză braziliană, italiană, spaniolă, estoniană, bulgară, cehă, lituaniană și turcă.

Compania are 400 de angajați și are birouri în Londra, Tallinn, Lisabona și Berlin.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *