Etuo ofera cele mai bune huse pentru telefoane

No Comments

Magazinul etuo.ro este un nume cunoscut in randul iubitorilor de accesorii pentru telefoanele mobile. Indiferent de modelul de telefon detinut, site-ul ofera zeci sau sute de produse utile, din care clientii pot sa aleaga. Preturile sunt accesibile si adesea sunt oferte promotionale deosebite. Profesionalismul si seriozitatea de care echipa magazinului da dovada este recunoscuta, toti clientii fiind multumiti de serviciile de livrare si de produsele comandate. Printre cele mai apreciate produse disponibile pe etuo.ro sunt husele si carcasele. Gama de huse pentru telefoane este foarte mare, existand pe site cateva sute de produse cu modele, texturi si functii diferite.

Iata cele mai comune modele de huse pentru telefon:

Huse tip carte, ultra-subtiri si compacte, indeformabile si indestructibile datorita structurii. Materiale si finisaje de inalta calitate si conforme cu toate certificarile europene. De asemenea, aceste tipuri de huse au functie de suport integrata si buzunar interior pentru carduri si facturi. Deschiderea poate fi tip portofel, o carte, detasabila datorita magnetului, din piele ecologica. Sunt disponibile si cu functia „slide up” pentru a glisa telefonul in sus si pentru a face fotografii si inregistra videoclipuri cu un simplu gest. Husele de acest itp vin intr-o varietate de modele si culori. Pentru persoanele care iubesc un stil simplu, sunt disponibile huse tip carte in culori uni, fara model. Pentru persoanele mai extravagante pot fi oferite huse cu modele inedite (flori, forme geometrice, fantezie, etc).

Huse impermeabile, universale si fluorescente, care infasoara complet smartphone-ul protejandu-l de picaturi accidentale, nisip, creme si apa, dar si de conditii meteo extreme. Ecranul tactil este perfect functional datorita suprafetei transparente din silicon. De asemenea, acestea sunt disponibile cu snur pentru a asigura un transport mai usor al telefonului.

Huse si carcase sport, destinate persoanelor foarte active. Desi si husa impermeabila intra tot la aceasta categorie, la etuo.ro sunt disponibile si alte tipuri de huse si carcase speciale pentru cei care practica un anume sport si nu se pot lipsi de telefonul mobil. Astfel avem mai multe tipuri.

Pentru bicicleta: sunt carcase rezistente la apa si flexibile, echipate cu suporturi compatibile cu ghidonuri tubulare si usor de instalat, ideale pentru protejarea smartphone-urilor si a navigatorilor pe biciclete, pe santier, pe barci. Zona frontala a unei asemenea carcase este confectionata din material care permite functia ecranului tactil. Astfel de carcase ofera protectie sigura impotriva vibratiilor, socurilor, ploii, noroiului sau prafului.

Carcasa tip bratara pentru alergatori: acestea sunt benzi universale pentru smartphone-uri, din materiale moi, respirabile si lavabile. Se poate aseza rapid pe brat datorita inchiderii reglabile Velcro. De asemenea, aceste huse sunt prevazute cu gauri in apropierea conectorilor audio pentru conectarea castilor si antrenarea speciala facuta in timp ce ascultati playlistul preferat.

Centura sport: vorbim despre centuri de telefon mobil compacte, elastice si ultra-usoare, reglabile si cu buzunar universal, inchidere cu fermoar si insertii reflectorizante in intuneric. Materiale sunt usoare, impermeabile si lavabile si o gaura pentru castile sa treaca. Desi aceasta este o borseta, scopul este mereu acelasi: de a proteja device-ul pretios pe care il detineti.

Pe site-ul magazinului etuo.ro puteti obtine toate informatiile necesare despre fiecare produs in parte, pentru a face alegerea mult mai usoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *