Recomandarile lunii de la Ioana Preda

No Comments

Asa cum ne-a obisnuit, Ioana Preda este una din cele mai populare creatoare de bijuterii. Grija pentru fiecare clienta se reflecta in colectiile spectaculoase, ofertele incredibile si serviciile impecabile. Doar la Ioana Preda veti gasi cele mai frumoase bijuterii pentru femeile sofisticate, care isi doresc sa fie elegante, dar si in tendinte. Daca insa nu ati cumparat bijuteriile ei, nu este timpul pierdut. Cu siguranta veti descoperi ceva care sa va incante. De la inele argint, pana la coliere, la Ioana Preda are orice tip de bijuterie.

Iata cateva din acestea:

  1. Cercei argint Little Blair. Sunt o pereche de cercei simpli, insa cu un design extrem de frumos. Cerceii argint Little Blair sunt un model pe care orice femeie il va adora! Spectaculosi si eleganti acestia vor fi, cu siguranta, bijuteria care va adauga o nota chic oricarei tinute. Sunt o pereche de cercei lungi din argint 925 rodiat, formati dintr-o tija simpla, indoita si o bila batuta in zirconii albastre, fatetate.
  2. Bratara Dee Green. Face parte dintr-o serie de bratari argint  cu zirconii in diferite culori. Modelul acesta este realizat dinargint 925 placat cu rodiu negru, cu zirconia verde intens, fatetat. Modelul este unul usor de asortat. Poate fi purtat atat ca bratara unica, cat si in combinatie cu mai multe bratari. Se preteaza pentru tinute casual, office, dar si pentru tinute mai elegante.
  3. Inel din argint Tai Rose. Daca iti plac inelele sofisticate, cu siguranta va veti indragosti de inelul argint Tai Rose! Acesta este un accesoriu fashion si extrem de chic, perfect pentru zilele in care va doresti un look fresh, indraznet si feminin. Este un inel minimalist, din argint 925, placat cu aur roz.
  4. Colier din Argint Aster Rose. Este un colier foarte fin, in care veti intalni doua dintre simbolurile noastre preferate, o stea si o semiluna. Colierul din argint, Aster Rose, este simplu, la baza gatului, potrivit atat pentru tinutele office, cat si pentru timpul liber, si este ideal pentru a fi purtat in combinatie cu alte lanturi.

Desi aceste bijuterii din argint au un aer foarte modern, sunt totusi piese ce vor putea fi purtate fara probleme si peste 10 sau chiar 20 de ani.

 

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *