Unghiile cu gel: Acasa sau la salon?

No Comments

 

Din vechi strabuni se povesteste ca unghiile sunt cartea de vizita a oricarei femei. Frumusetea mainilor este completata cu usurinta de o manichiura frumoasa, ingrijita si atent realizata. Desi deseori timpul pare o povara, cand vine vorba de manichiura nu ar trebui sa fie un impediment si asta pentru ca in lumea moderna exista intotdeauna alternative pentru o manichiura frumoasa, realizata relativ repede si care sa reziste mult timp. Si chiar daca uneori vorbi de un proces mai indelungat, asa cum presupune aplicarea unui gel unghii, per ansamblu, impartind durata completa de realizare a unei astfel de manichiuri la timpul de rezistenta vom observa ca, o manichiura frumoasa si rezistenta nu dureaza mai mult decat cateva minute pe zi.

O manichiura frumoasa si rezistenta, cu gel, se poate realiza atat acasa, chiar de tine insuti, fie la salon, pe mana unui personal calificat sau specializat. Materialele de lucru sunt foarte importante, la fel ca si pasii de lucru, motiv pentru care, personal, recomand materialele de lucru Bio Sculpture, materiale apartinand unui brand profesional si renumit in domeniu.

La Bio Sculpture vei gasi absolut tot necesarul pentru unghii cu gel frumoase si rezistente, indiferent daca optezi pentru o manichiura la domiciliu, pe care sa ti-o realizezi singura, fie materiale pentru portofoliul tau de profesionista care lucreaza in domeniu.

In cazul in care nu ai foarte multa experienta in domeniu si mai ales daca timpul reprezinta o problema pentru tine, iti recomand sa apelezi la un salon de incredere care foloseste astfel de materiale de calitate si care detine experienta in realizarea perfecta a unei manichiuri de vis.

Deopotriva, daca vrei sa-ti construiesti singura propria manichiura, ai putea sa urmezi cursuri in domeniu sau cel putin, pentru inceput, sa vizionezi cat mai multe filmulete, sa te documentezi cat mai riguros, din carti si/sau articole de specialitate, fie sa urmaresti cu atentie in tot acest timp pasii pe care ii face propria ta stilista.

Daca vei opta de la bun inceput pentru materiale profesionale vei putea sa lucrezi mai usor si sa inveti tehicile de lucru adecvate astfel incat sa te poti bucura intr-un scurt timp de rezultate exact ca la salon.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *