Avantajele criolipolizei

No Comments

Criolipoliza este un tratament estetic neinvaziv care permite reducerea grasimii localizate prin utilizarea frigului. Pe scurt, celulele de grasime afectate de rece, mor si, prin urmare, numarul lor se micsoreaza. Este deci un tratament al adipozitatii fara aspiratie. Criolipoliza este o alternativa nechirurgicala la liposuctie. Este un tratament indicat in special pentru depunerile de grasime localizate pe abdomen, solduri, brate, coapse interioare si exterioare, genunchi. Tratamentul nu este dureros si va permite sa reluati imediat activitatile zilnice.

Cu toate acestea, numai zonele mici pot fi tratate mai repede, astfel incat sunt necesare mai multe sesiuni. Daca doriti sa faceti un tratament criolipoliza Bucuresti, va recomandam clinica Yiara. Echipa Yiara va recomanda procedura Cooltech. In ce consta acest tratament? Sunt doua aplicatoare care vor trata zonele dorite intr-o singura sedinta. Tesutul gras va fi atras cu ajutorul fiecarui aplicator printr-un efect de vacuum. Acest lucru va incetini temporar circulatia sangelui. Temperaturile ajung pana la -8 grade Celsius in mai putin de un minut. Acesta este singurul aparat care poate face acest lucru intr-un timp atat de scurt, restul ajungand la -3 grade in 10 minute. In plus, vei avea criolipoliza pret excelent in aceasta toamna.

Criolipoliza este o alternativa nechirurgicala la liposuctie. Realizata fara bisturiu, nu dauneaza pielii si are timpi de recuperare foarte rapizi. Nu este nevoie de anestezie, nu este nevoie de niciun fel de spitalizare sau analiza preliminara. Nici nu aveti nevoie de perioade de recuperare acasa. Dupa tratament, puteti reveni la munca normala si activitatile sociale. In functie de adancimea tesutului adipos si de reducerea grasimii dorite, unul sau doua tratamente cu un interval de 2-4 luni pot fi suficiente. Cu toate acestea, medicul va indica timpii si intervalele recomandate intre diferitele sedinte. Efectele secundare sunt in general usoare si se rezolva intr-un timp relativ scurt. Dupa tratament, pielea poate fi inrosita timp de cateva ore si, in unele cazuri, pot aparea vanatai, furnicaturi, amorteala locala sau crampe care dispar in cateva zile. Pentru orice neplacere este indicat sa va adresati clinicii. Va asiguram ca veti avea parte de cel mai bun tratament, ingrijire precum si de reaspunsuri la toate intrebarile. Yiara va asteapta!

 

 

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *