Allview, mod inteligent de viață, prezentat la Bucharest Tech Week

No Comments

Compania Allview este prezentă în perioada 24-26 mai 2019 la cel mai important festival tech din România, Bucharest Tech Week. Cu dorința de a încuraja dezvoltarea conceptului de Smart Home și de a oferi soluții inteligente, Allview prezintă, în cadrul Tech Expo din Piața Universității, mai multe noutăți în materie de interacțiune a utilizatorului cu diferite terminale.

Allview Android TV- panou de comandă pentru casa ta smart

Mii de device-uri smart, indiferent de brand, pot fi acum reunite și controlate de televizor, prin intermediul comenzii vocale, uimitor de simplu. Allview Android TV-ul poate fi oricând utilizat ca un panou de comandă complex, indiferent de care este dorința utilizatorului. Pornirea aerului condiționat, setarea unei anumite temperaturi într-una dintre încăperile casei, aprinderea sau stingerea luminilor, pornirea aparatului de cafea sau al oricărui alt device conectat la o priză inteligentă se realizează printr-o simplă comandă vocală, implementată ad-hoc prin Google Assistant.

Utilizând telecomanda inteligentă, tot ce ține de agenda utilizatorului este perfect sincronizat și pus la dispoziție instantaneu, orice modificare legată de reminder-ele din calendar fiind la fel de facilă.

Prin simpla atașare a unui gamepad, Allview Android TV devine un veritabil centru de gaming, în care utilizatorul are la dispoziție sute de jocuri gratuite.

Oglinda inteligentă- stilistul tău de acasă

Allview Smart Mirror se activează atunci când simte, cu ajutorul senzorilor, apropierea unei persoane, se conectează la internet prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri. Este rezistentă la contactul cu apa și permite utilizatorului să își monitorizeze aspectul fizic, greutatatea și starea de sănătate. Oglinda se transformă pe loc în make-up artistului celui care o folosește și oferă, prin intermediul aplicațiilor dedicate, sfaturi cosmetice, de îngrijire ale tenului sau de sănătate corporală. Utilizatorul poate iniția videocall-uri și poate comanda alte device-uri din casă, printr-o simplă atingere.

Cântarul inteligent- monitorizare atentă a stării tale de sănătate

Cântarul SmartCare poate fi utilizat de toți membri familiei, prin conturi separate, care înregistrează 14 valori esențiale ale stării de sănătate. În funcție de interpretarea acestor valori, aplicația dedicată generează un program de activități fizice și un regim recomandat, monitorizând progresul fiecăruia înregistrat în timp.

Hybrid S/T- smartwatch inovator

Allview Hybrid S/T îmbină tehnologia de ultimă oră cu aspectul clasic, fiind primul smartwatch comercializat pe piața din România care dispune de o tehnologie inovativă ce permite montarea acelor clasice ale ceasului analog direct pe un display full touch. Deși există fizic, acele ceasului sunt gândite pentru o interacțiune cât mai ușoară a utilizatorului cu notificările de pe display, limbile ascunzându-se automat în momentul citirii noutăților.

Pe lângă eleganța și robustețea oferite de corpul din oțel inoxidabil, pentru un plus de siguranță, Hybrid S și T sunt protejate cu sticlă concepută pentru protecția la zgârieturi. În plus, Hybrid S și T au rezistență de până la 3ATM la imersia în apă, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate uita de grija ca device-ul său să nu ia contact cu apa.

AVI- preluare de mesaje complexe

În cazul flagship-ului Allview, Soul X6 Xtreme, utilizatorii vor regăsi un asistent vocal care are implementat un sistem de înțelegere avansată a comenzilor. Integrarea de Natural Language Programming (NLP), care se bazează pe cuvintele-cheie pe care le găsește în context și pe ordinea acestora, îi oferă asistentului vocal AVI capacitatea de a prelua comenzi mult mai complexe.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *