Noua serie de notebook-uri Acer Aspire acoperă un spectru larg de nevoi ale utilizatorilor

No Comments

Cuprins:

  • Seria Acer Aspire continuă să își depășească rivalii prin echiparea cu cele mai noi procesoare și unități grafice, precum și cu ecrane FHD cu rame înguste
  • Acer Aspire 7 este echipat cu un procesor Intel® Core i7 din a 8-a generație, SSD NVMe PCIe până la 1TB în RAID 0 și un HDD de 2TB
  • Acer Aspire 5 este echipat cu un procesor Intel® Core i7 din a 8-a generație și grafică NVIDIA® GeForce® MX250 sau AMD Ryzen din a 2-a generație cu Radeon Vega
  • Acer Aspire 3 include un procesor Intel® Core i7 din a 8-a generație și grafică NVIDIA® GeForce® MX250 sau AMD Ryzen™ din a 2-a generație cu Radeon™ Vega, Precision TouchPad și Acer BlueLightShield

BUCUREȘTI (16 aprilie 2019) Acer a lansat în cadrul evenimentului global ce a avut loc la New York ultimele actualizări și noile modele ale notebook-urilor populare din seria Aspire. Echipată cu Windows 10, seria Aspire răspunde unei game diversificate de nevoi.

Acer Aspire 7: Performanțe de top

Dedicat celor care își doresc un notebook performant și ușor de luat oriunde – cum ar fi designerii și creatorii de conținut – Acer Aspire 7 nu este doar un dispozitiv elegant, cu design metalic, ci oferă și performanțe de top, procesoare puternice și calitate audio superioară. Echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 din a 8-a generație, cea mai nouă placă grafică NVIDIA® GeForce® GTX și memorie DDR4 de până la 16 GB, Aspire 7 are puterea de a efectua sarcini multiple cu ușurință și rapiditate.

Productivitate superioară

Aspire 7 oferă profesioniștilor multiple avantaje atunci când își doresc să creeze conținut inovator și să se bucure de rapiditate în editarea materialelor. Cu până la 16GB memorie DDR4, un SSD PCIe NVMe în RAID 0 de până la 1TB și HDD de până la 2TB, deschiderea și editarea fișierelor mari nu reprezintă nicio problemă. În plus, utilizatorii pot lucra confortabil în orice mediu cu ajutorul tastaturii iluminate.

Noile modele asigură o claritate vizuală de neegalat pe ecranul FullHD IPS de 15,6 inci, iar Acer Color Intelligence™ oferă nuanțe mai intense și detalii mai fine. Cu tehnologie Acer TrueHarmony™, Aspire 7 oferă un bas mai profund și un volum puternic pentru un sunet cuprinzător. De asemenea, oferă o experiență incredibilă de joc, fiind produs complet, ideal pentru scenarii de utilizare variate.

Cu opțiuni extinse de conectivitate, indiferent de gadgeturile conectate, Aspire 7 are o gamă completă de porturi, inclusiv HDMI și USB 3.1. Oferă, de asemenea, un semnal wireless puternic, care utilizează tehnologia MU-MIMO 802.11 2×2 AC.

Conceput pentru ușurința utilizării în mișcare, utilizatorii se pot conecta printr-o simplă atingere a cititorului de amprente integrat prin Windows Hello, pentru acces ușor și mai sigur. Cu Cortana, asistentul personal digital de la Microsoft, utilizatorii pot beneficia de comenzi vocale ori de câte ori au nevoie. Precision TouchPad ajută utilizatorii să lucreze mai eficient, iar Aspire 7 este certificat și pentru Skype for Business.

Acer Aspire 5: Puternic, practic și multifuncțional, pentru utilizare zilnică

Destinat utilizării de către familie, bloggeri, fotografi și pasionați care au nevoie de computere mai puternice, cu funcții variate, Acer Aspire 5 este proiectat pentru mobilitate și stil. Cu o carcasă superioară din aluminiu, o grosime de doar 17.95 mm și ecrane FullHD IPS de până la 15.6 inci, un procesor Intel Core i7 din a 8-a generație cu grafică NVIDIA GeForce MX250 sau un procesor AMD Ryzen™ din a 2-a generație cu Radeon™ Vega, noul Aspire 5 oferă performanțe excelente, cu timpi de încărcare mai rapizi ai aplicațiilor și multitasking mai ușor. Designul cu rame înguste de 7,82 mm oferă mai mult spațiu pe ecran, afișajul Full HD IPS și Acer Color Intelligence oferă culori clare și realiste, iar tehnologia Acer TrueHarmony™ dă viață muzicii și filmelor, cu o claritate realistă a sunetului.

Pe lângă confortul oferit de cititorul opțional de amprente pentru conectare, compatibilitatea cu asistentul digital personal Cortana este o altă caracteristică puternică a Windows 10, oferind libertatea controlului vocal. Încărcarea altor dispozitive în modul oprit este acceptată prin intermediul unuia dintre porturile USB.

Cu capabilități avansate și un design bine gândit pentru a se potrivi cu cerințele celor mai exigenți utilizatori, Aspire 5 este dispozitivul ideal pentru oricine creează și partajează fișiere de mari dimensiuni, chiar și în mișcare. De la editare foto la publicare online, Aspire 5 este instrumentul esențial pentru utilizatorii care caută o performanță multimedia îmbunătățită.

1285683112

Acer Aspire 3: Un dispozitiv accesibil pentru muncă, școală și divertisment

Construit pentru a menține utilizatorii activi, implicați și în mișcare, Acer Aspire 3 este un laptop elegant, clasic, cu un design subțire, finisaj tactil impresionant, care vine în variante de ecran FullHD de 14″, 15,6″ și 17,3″, iar rezoluția 1080p oferă culori vibrante, clare și realiste.

Echipate cu procesoare până la Intel Core i7 din a 8-a genrație cu grafică NVIDIA GeForce MX250 sau cu un procesor mobil AMD Ryzen™ din a 2-a generație cu Radeon™ Vega și grafică discretă Radeon RX 540, modelele din seria Aspire 3 oferă experiențe multimedia puternice și divertisment accesibil. Cu un SSD PCIe de până la 512 GB și un HDD de 1 TB, există spațiu suficient pentru media, fotografii și proiecte de lucru.

Aspire 3 include și caracteristici precum memoria DDR4 de până la 16 GB, tehnologia Acer BluelightShield™ care poate ajuta la protejarea ochilor, un port HDMI, trei porturi USB, iar versiunea de 17 inci vine cu o unitate DVD încorporată. TouchPad-ul Precision este mai receptiv decât touchpad-urile tradiționale, iar tastatura chiclet oferă un feedback tactil excelent. Un semnal wireless puternic și consistent este asigurat de antenele wireless 802.11ac amplasate strategic.

Prețuri și disponibilitate

Seria Acer Aspire 7 va fi disponibilă în EMEA din luna iulie, la prețuri începând de la 999 euro.

Seria Acer Aspire 5 va fi disponibilă în EMEA din august, de la 499 euro.

Seria Acer Aspire 3 va fi disponibilă în EMEA din luna mai, la prețuri începând de la 379 euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile produselor și prețurile pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Noile notebook-uri Aspire 7, 5 și 3 au fost prezentate în cadrul evenimentului de presă next@acer ce a avut loc la New York, unde compania a anunțat o serie de noi dispozitive și soluții pentru gameri, creatori, familii, studenți și profesioniști. Pentru mai multe informații, vizitați www.acer.com/nextatacer.

Despre Acer

Fondată în anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial în domeniul tehnologiei informației și este prezentă în peste 160 de țări. Pentru viitor, Acer este dedicată în a crea o lume unde componentele hardware, software și serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilități pentru consumatori și afaceri. De la tehnologiile orientate către servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming și realitate virtuală, cei peste 7,000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, design-ului, marketing-ului, vânzărilor și susținerii produselor și soluțiilor care rup barierele dintre tehnologie și oameni.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.acer.com.

© 2017 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci înregistrate ale Acer Inc. Celelalte mărci comerciale și mărci înregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare și pot varia în diverse canalele de distribuție. Prețurile listate sunt prețurile de retail recomandate de producător, dar pot varia de la o zonă la alta. Pot fi adăugate taxe suplimentare la vânzare.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *