Designul tău pe Desktop OMEN X by HP! Provocarea #HPModdingContest

No Comments

București, 20 martie 2019 –  HP Inc. România îi provoacă pe toți pasionații de gaming din România – fie ei modderi, designeri, arhitecți sau artiști – să își imagineze cea mai inovatoare carcasă de Desktop OMEN X by HP care ar putea fi construită.

OMEN by HP este brandul de gaming al companiei HP, iar desktopul OMEN X este vârful acestei game, fiind un produs ultraperformant cu un design revoluționar. Mai multe detalii despre acesta gasiți aici.

Provocarea lansată de HP Inc. România este ca pasionații de modding sau designerii locali să pornească de la designul actual al acestui produs și să imagineze un design inovator, o reinterpretare personală.

Cel mai mare nivel de creativitate va fi răsplătit atât cu premii pe măsură, cât și cu oportunitatea implementării proiectului de o echipă de modderi profesioniști. Modificările și noul design propus pentru carcasa modelului de desktop OMEN X by HP pot fi înscrise sub formă de schițe sau desene tehnice în perioada 19 martie – 5 aprilie 2019 pe website-ul dedicat campaniei,  http://www.hp.ro/omenmodding în formatele următoare: JPG, PNG, PDF sau ZIP (să nu depășească dimensiunea de 18 MB). Criteriile care vor sta la baza jurizării sunt atât gradul de creativitate al ideilor propuse, cât și fezabilitatea realizării acestora, ambele fiind în egală măsură importante. În plus, propunerile trebuie sa reprezinte proiecte noi, care nu au mai participat la alte concursuri de profil.

Ca un plus de motivație, premiile dedicate primului concurs de acest tip organizat de către HP OMEN în România sunt următoarele:

  • Premiul I – transformarea proiectului în realitate + 1 x Laptop de Gaming OMEN by HP 17-an107nq, , Intel Core i7-8750H pana la 4.1GHz, 17.3″ Full HD, 12GB, HDD 1TB + SSD 128GB, NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB, Windows 10 Home
  • Premiul II – 1 x Monitor de gaming OMEN by HP 27 Z4D33AA QHD (2560 x 1440), HDMI, DisplayPort, USB 3.0, 165 Hz, 1 ms
  • Premiul III1 x kit periferice de gaming OMEN by HP format din: tastatura mecanica gaming OMEN Sequencer; căști OMEN Mindframe; mouse gaming OMEN Reactor

Carcasa câștigătoare va fi realizată în termen de maximum 30 de zile de la anunțarea câștigătorilor cu sprijinul LAB 501.  Aceasta va fi prezentată în cadrul unui eveniment tuturor participanților și pasionaților de modding.

Până atunci însă le dorim concurenților să nu rămână fără mana creativității și fie ca spell-urile lor castate pe carcasa noastră să fie cele mai inspirate. J

 

Despre HP

HP Inc. creează noi tehnologii menite să îmbunătăţească modul de a lucra şi viaţa în general. Prin portofoliul nostru de imprimante, PC-uri, dispozitive mobile, soluții și servicii, dezvoltăm experiențe uimitoare. Mai multe informaţii despre HP Inc. sunt disponibile pe www.hp.ro

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *