VIVEPORT INFINITY OFERĂ GAMING NELIMITAT PENTRU 60,99 LEI PE LUNĂ, ÎNCEPÂND CU 2 APRILIE

No Comments

București, 14 martie 2019 – VIVEPORTTM a anunțat astăzi faptul că Viveport Infinity, primul serviciu de abonament VR nelimitat, lansat pe 2 aprilie, va fi disponibil pentru 60,99 lei pe lună sau 459 lei pe an. În urma celui mai mare upgrade la platformă de până acum, membrii Viveport Infinity vor beneficia de acces nelimitat la biblioteca de servicii cu peste 600 de aplicații și jocuri, alături de avantaje exclusive cum ar fi aplicația Viveport Video reînnoită. Membrii actuali, inclusiv cei cu abonamente preplătite, și noii membri care se înscriu înainte de 2 aprilie, vor beneficia de prețul curent până la sfârșitul anului 2019.

Viveport Infinity oferă o bibliotecă diversă de titluri VR renumite și indie. La doar 60,99 lei pe lună sau mai puțin în cazul abonamentelor anuale plătite în avans, membrii pot economisi mii de dolari pe conținut de cea mai bună calitate, având posibilitatea să descopere comori ascunse pe tot parcursul serviciului. Titluri populare, precum Angry Birds VR: Isle of Pigs, și-au programat disponibilitatea în serviciul de abonament Viveport pentru lansarea globală, oferind membrilor opțiuni și accesibilitate optime atunci când vine vorba de testarea și descoperirea de conținut nou în serviciul de abonamente Viveport. Clienții noi ai Viveport se pot înscrie oricând pentru a obține calitatea de membru gratuit timp de 2 săptămâni, pentru a experimenta gaming nelimitat cu Viveport Infinity.

„Am construit un nou model pentru VR care scoate la iveală vasta bibliotecă de conținut VR pe care această industrie a dezvoltat-o ​​și le oferă utilizatorilor un motiv să-și petreacă mai mult timp cu headset-ul.”, a declarat Rikard Steiber, președintele Viveport. „În același timp, creștem gradul de acces al dezvoltatorilor și veniturile potențiale, deoarece mai mulți dezvoltatori se pot implica financiar în cazul unui singur utilizator Infinity. Credem că acest model se potrivește cu modul în care consumatorii doresc să experimenteze VR.”.

Viveport Infinity va fi disponibil pentru deținătorii de VIVE și Oculus Rift. Pentru titlurile compatibile, Viveport Infinity va călători pe orice headset autonom construit pe platforma VIVE, WAVE. Această abordare de hardware agnostică și cross-platform aduce serviciul într-o nouă categorie de dispozitive VR, lărgind în același timp accesul dezvoltatorilor și publicul țintă.

„Prin serviciul de abonamente Viveport am reușit să ne mărim numărul de clienți și să construim o comunitate mai mare pentru jocul The Wizards.”, a declarat Paweł Gajda, Director Marketing and Publishing la Carbon Studios. “Abonamentul Viveport a devenit o parte semnificativă din veniturile noastre și abia așteptăm să ne conectăm cu mai mulți jucători prin Infinity.”.

Pentru a sprijini în continuare dezvoltatorii Viveport Infinity, Viveport crește cota de venituri obținute de dezvoltatori la 80/20 de la 70/30. De la 1 aprilie și până la sfârșitul anului 2019, această creștere a profiturilor se aplică tuturor titlurilor din Viveport Infinity. În plus, datorită accesului nelimitat al consumatorului la conținut, mai mulți dezvoltatori pot da valoare financiară unui singur membru cu Viveport Infinity, sporind veniturile potențiale pentru un dezvoltator.

Promoții pentru membrii Viveport Infinty

Toți membrii Viveport Infinity se vor bucura de avantaje exclusive, cum ar fi oferte de weekend pe titluri selectate, titluri gratuite și cupoane lunare. Începând cu data de 2 aprilie, membrii vor primi automat un cupon de 10% reducere, la începutul fiecărei luni, pentru orice achiziție din magazinul Viveport. În perioada 2 – 7 aprilie, Viveport va organiza și reduceri la nivel de magazin pentru peste 100 de titluri pentru a sărbători lansarea Infinity.

Noii membri pot începe astăzi perioada gratuită de testare pentru a bloca prețul actual de $8.99 înainte de lansarea Viveport Infinity pe 2 aprilie. În plus, toți cei cu abonamente Viveport lunare și cu pachete de abonament preplătite vor beneficia de prețul scăzut actual pe tot parcursul anului 2019.

Despre HTC VIVE

VIVE este o platformă inovatoare de realitate virtuală, creată și optimizată pentru VR de tip room-scale și interacțiuni realiste. Îndeplinind promisiunea realității virtuale cu o tehnologie ce schimbă standardul și conținut de cea mai bună calitate, VIVE a creat cel mai puternic ecosistem pentru hardware și software VR, aducând VR consumatorilor, dezvoltatorilor și companiilor. Ecosistemul VIVE a evoluat în jurul celui mai bun hardware VR de pe piață, susținut de VIVE X, un accelerator de 100 milioane de dolari pentru startup-uri dedicate VR /și tehnologiilor aferente, Viveport, o platformă globală și magazin de aplicații cu primul model de abonament VR din lume, care operează în peste 60 de țări, și VIVE Studios, inițiativa de dezvoltare și publicare de conținut VR.

Pentru mai multe informații despre Vive, vă rugăm să vizitați https://www.vive.com.

HTC și logo-ul HTC sunt mărci comerciale ale HTC Corporation. Toate celelalte denumiri de companii și produse menționate aici pot fi mărci comerciale ale deținătorilor lor.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *