Alege sa iti promovezi afacerea bine

No Comments

In domeniul publicitar, promovarea este totul. Chiar daca firma ta ofera servicii foarte bune, nimeni nu va veni la tine daca nu stii cum sa te promovezi. De-a lungul timpului, am vazut multe firme care s-au ridicat datorita unor campanii de promovare agresive, chiar da serviciile lor nu erau in conformitate cu publicitatea facuta .

Acest lucru vinde mai bine decat orice si produse promotionale sunt cea mai bune cale pentru a face numele firmei tale cunoscut.

Vedem acest lucru peste tot, de la politica la deschiderea unui nou restaurant. Daca oferi oamenilor lucruri random pe strada, acestia vor aprecia si, cu siguranta, vor da un ochi afacerii tale imediat ce au ocazia.

Cand a trebuit sa imi lansez magazinul de haine pentru femei, am apelat la agrafa.ro, un magazin online care vinde materiale promotionale pentru orice fel de afacere sau campanie.

Am ales sa impart brelocuri si pixuri personalizate de pe site-ul lor cu numele firmei. Acest lucru a fost posibil, plasand o comanda de 200 de brelocuri si 200 de pixuri, care aveau sa fie gravate cu numele si logo-ul firmei. Pretul a fost surprinzator de convenabil, iar asta m-a bucurat, deoarece nu a trebuit sa investesc mult in promovare inainte de a avea primele incasari de firma.

Pentru brelocurile si pixurile personalizate am asteptat o saptamana, deoarece este un proces minutios ce necesita timp. Cand au fost gata pentru expediere, am fost avertizat telefonic, cu o zi inainte de a fi puse la curier. Toata marfa a ajuns in conditii excelente si nu am sesizat nicio greseala de tipografie pe produsele promotionale. Materialul promotional arata atat de bine, incat mi-a parut rau sa le impart cu altii, deoarece logo-ul firmei a fost foarte bine imprimat pe produse.

Chiar daca multora li se pare un cliseu, produsele promtionale ajuta foarte mult atunci cand deschizi o afacere noua. Din cate am vazut toate persoanele care au primit un breloc si un pix promotional din partea magazinului meu s-au bucurat si au vut curiozitatea de a intra pentru a-si face o idee.

Magazinul agrafa.ro este o sursa buna pentru a te inspira atunci cand vrei sa folosesti metode de promovare utile precum cani, pixuri, penare si stickere personalizate.

De asemenea, produsele comercializate pe agrafa.ro sunt ideale pentru a fi facute cadou celor dragi. Dupa ce am deschis magaiznul, m-am inspirat pentru a face un cadou dragut tuturor rudelor, si anume cani personalizate.

Magazinul este 100% profesionist, deoarece portofoliul lor este unul foarte impresionant. Clientii cu care au colaborat si inca colaboreaza sunt listati pe site-ul agrafa.ro.

Avand in vedere ca agrafa.ro a pregatit materiale promotionale pentru Antena 1 si Kanal D cu siguranta vreau sa iau si eu parte la portofoliul lor de clienti. Cu asa nume mari in portofoliu nu exista nicio clipa indoiala despre serviciile lor!

Recomand, cu toata increderea, magazinul agrafa.ro, deoarece este o metoda foarte rapida de a-ti promova afacerea si serviciile folosind produse de inalta calitate pe care toti clientii o vor aprecia.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *