Bundle-ul Triple Threat cu plăci grafice RTX și jocurile Metro Exodus, Anthem și Battlefield V este disponibil începând de azi

No Comments

Astăzi NVIDIA a lansat un nou driver Game Ready pentru Apex Legends. De asemenea, un nou bundle este disponibil pentru plăcile grafice GeForce RTX, care include jocurile Metro ExodusAnthemTM și/sau BattlefieldTM V. Gamerii GeForce pot juca titlurile lor preferate pe trei noi monitoare G-SYNC Compatible.

Cumpără plăcile grafice GeForce RTX și primești Metro Exodus, Anthem și/sau Battlefield V

NVIDIA are un nou bundle “Triple Threat”, disponibil începând de astăzi. Gamerii primesc jocurile Metro ExodusAnthem și Battlefield V odată cu achiziționarea unei plăci grafice GeForce RTX 2080 Ti sau 2080 pentru desktop sau laptop. Adițional, gamerii care optează pentru o placă grafică GeForce RTX 2070 sau 2060 vor primi unul dintre cele trei titluri, la alegere.

 Mai multe detalii despre bundle sunt disponibile aici: https://www.nvidia.com/ro-ro/geforce/campaigns/rtx-triple-threat-bundle/

Lista monitoarelor compatibile cu G-SYNC se extinde

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și urmărește oferirea de consistență și educare a consumatorilor. Acesta oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

Trei noi produse vor fi adăugate pe lista monitoarelor G-SYNC Compatible:

  • BenQ XL2540-B/ZOWIE XL LCD
  • Acer XF250Q
  • Acer ED273 A

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”. O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă aici.

“Game Ready” pentru Apex Legends

Cel mai nou driver Game Ready va optimiza experiența în Apex Legends. Adițional, va oferi cea mai bună experiență în Devil May Cry 5 și Tom Clancy’s Division II.

Driverele Game Ready sunt disponibile înainte de lansare sau în ziua lansării pentru majoritatea jocurilor și sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect. Fiecare driver Game Ready dispune de certificarea Microsoft WHQL.

Link-uri adiționale:

Povestea driverului Game Ready pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/apex-legends-game-ready-driver/

Descarcă driverul Game Ready:

https://www.geforce.com/drivers

Bundle-ul RTX Triple Threat Metro Exodus/Anthem/Battlefield V:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/campaigns/rtx-triple-threat-bundle/

Monitoare G-Sync Compatible on GeForce.com

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *