Cea mai buna pizza am gustat-o la Il Pizzaiolo

No Comments

Nu sunt din Bucuresti, dar imi place sa vizitez des capitala, sa ma plimb, sa descopar locuri si magazine noi si, mai ales, sa gust mancaruri de la diverse pizzeria si restaurante. Sunt o adevarata gurmanda si de aceea nu e vizita in care sa nu ma rasfat cu ceva bunataturi culinare. As putea spune ca mai des ma duc prin Bucuresti doar pentru mancare, caci celelalte obiective au trecut pe locul doi. Dar nu va spun asta ca sa para ca eu ma laud, ci ca sa va spun si voua unde puteti manca cea mai buna pizza Bucuresti si la preturi foarte bune!

Eu am avut placerea sa gust cea mai buna pizza la restaurantul Il Pizzaiolo – este o locatie de vis, care iti ofera pizza traditionala din Napoli (Italia), coapta pe vatra in cuptor cu lemne. Povestea Il Pizzaiolo a inceput in Italia in anul 1995, unde doi frati au lucrat ca angajati in cele mai bune pizzerii. Dupa 16 ani de experienta, au deschis primul restaurant in Genova si au devenit unul dintre cele mai apreciate din zona. In urma succesului, au mai deschis un alt restaurant mai mare in Riviera Ligure, iar in toti acesti ani au frecventat diverse cursuri de specialitate, invatand modul in care este creata pizza traditionala napoletana.

Asadar, au adus gustul traditional al pizzei napoletana si la noi, plus alte diversitati de pizza la fel de gustoase si apetisante! Cand vine vorba de preferintele personale, eu ador pizza Gorgonzola, Salame, Possilipo, Capricciosa, Quattro Formaggi si Imbarazzante (sau cel putin acestea sunt toate sortimentele pe care am avut ocazia sa le gust pana acum). Dar mai am multe altele pe care abia astept sa le incerc! Imi place sa savurez mancarea si de aceea foarte multi prieteni imi spun ca mananc foarte incet, dar doar asa ma pot bucura de gustul fiecarui ingredient in parte.

Daca esti din Bucuresti (sau esti in trecere prin capitala) iti recomand sa incerci Il Pizzaiolo – nu vei ramane dezamagit / dezamagita de gustul autentic, care te va transpune imediat in peisajul unic al Italiei! In afara de ziua de luni (cand pizzeria este inchisa), puteti sa va bucurati de mancare buna. Daca vrei sa incerci si altceva in afara de pizza, trebuie sa gusti si sandwich-urile lor! Sunt la fel de apetisante, facute din aceleasi ingrediente proaspete, cu care ne-au obisnuit cei de la Il Pizzaiolo!

Acum stiti ca printre tabieturile mele, atunci cand merg in vizita prin Bucuresti, se numara si sortimentele de pizza / sandwich-uri Il Pizzaiolo. Stiu ca de fiecare data, le pasesc pragul cu drag si nerabdare – deja ma stiu ca sunt clienta fidela si ca le recomand tuturor sa le incerce produsele culinare. Ma bucur ca am avut ocazia sa ii descopar, caci trebuie sa va spun ca a fost pura intamplare! Nu auzisem de ei, doar i-am descoperit intamplator atunci cand cutreieram strazile Bucurestiului. Daca si voi ati incercat produsele Il Pizzaiolo, astept sa imi spuneti daca v-au placut. Iar pentru cei care nu le-au incercat pana acum, sper ca macar v-am facut curiosi.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *