Curatenia pe primul loc

No Comments

 

Imi place sa fac curatenie in fiecare saptamana, deoarece simt ca, atunci cand schimb lenjeriile sau dau cu aspiratorul, alung toata energia negativa si totul devine mai luminos si pozitiv. De asemenea, cred ca curatenia si ordinea sunt secretul pentru a atrage binele in jurul tau.

Din fericire, am gasit si magazinul perfect de unde pot sa ma aprovizionez de fiecare data cand am nevoie de detergenti de calitate, hartie sau alte accesorii precum mop si matura.

Magazinul echipamentcuratenie.ro si detine o gama completa de produse pentru curatenie. Nu numai ca detine o gama completa de produse Tork, ci si multe alte accesorii si aparate dedicate curateniei in casa. Este foarte important sa cumperi produsele adecvate pentru a scapa rapid de micorbi si bacterii.

Din gama de produse Tork mi-am echipat complet casa cu accesorii din hatie, dispensere si dozatoare pentru sapunul lichid, care apartine tot de brand-ul Tork, si cu detergenti profesionali care sa elimine orice urma de mizerie.

De ce am ales Tork?

Este un brand foarte bun, pe care deseori il aleg chiar si marile institutii precum scolile sau spitale, dar poate fi gasit si in restaurante, mall-uri sau bai publice. Am considerat ca daca este destul de bun pentru astfel de locatii si institutii, este bun si pentru mine.

Echipamentcuratenie.ro ofera si aspiratoare profesionale, capabile sa traga praful si lichidele chiar si de pe cel mai stufos covor. Gama aceasta de aspiratoare se deosebeste prin faptul ca produsele lor ajung sa detina o putere de 3300W, iar aspiratoarele sunt fabricate cu cate 3 motoare.

Genul acesta de aspirator poate fi folosit atat pentru mediul casnic, cat si profesional. Cu o saptamana in urma, mi s-a intamplat sa intru intr-un birou unde femeia de serviciu aspira mocheta. Am recunoscut imediat brand-ul de aspirator, deoarece il mai vazusem pe site-ul echipamentcuratenie.ro. Asta mi-a oferit suficienta incredere incat sa comand si eu unul pentru casa. La scurt timp, am devenit fericitul proprietar al unui aspirator Columbus 3300W. Acest tip de aspiratoare sunt o revelatie pentru cei care iubesc curatenia. Aspiratorul Columbus reuseste sa aspire chiar si sucul de pe covor.

O alta categoria, care a inceput sa ma fascineze de ceva timp, este cea a monodiscurilor pentru curatarea podelei. La inceput nu am situt precis la ce se folosesc, insa m-am documentat asupra subiectului si am descoperit ca se folosc pentru a curata sali de sport, restaurante, supermarket-uri si, in general, zonele unde pe pardoseala se foloseste linoleum, gresie sau materiale ce ofera o suprafata similara cu materialele mentionate.

Site-ul echipamentcuratenie.ro a fost o revelatie pentru mine din clipa in care l-am descoperit, deoarece dintr-o data puteam sa ma aprovizionez cu orice produs de curatenie dintr-un singur loc, la preturi foarte bune. Sper ca de acum inainte aceste informatii sa poata fi de folos si altora care sunt in cautarea magazinului perfect cu produse de curatat profesionale. Atunci cand folosesti detergentii Tork nu numai ca vei avea totul lunca, ci vei elimina complet orice urma de microb.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *