Mida Soft Business, centru autorizat de service HP

No Comments

București, 23 ianuarie 2019 – Mida Soft Business, unul dintre cei mai importanți integratori de pe piața românească, anunță obținerea statutului de service autorizat HP, ceea ce vine la pachet cu un set de beneficii pentru clientul final: timp rapid de răspuns, reducerea timpului de reparație, simplificarea procedurii. Această certificare vine să le completeze pe cele existente deja: Platinum Supplies Partner, Gold Personal System Partner, Platinum Imaging and Printing Partner, Managed Print Specialist.

Business woman hands connecting jigsaw puzzle. Business solutions, success and strategy concept. Businessman hand connecting jigsaw puzzle.Close up photo with selective focus.

“Mida Soft Business, partener HP First Platinum investește continuu în dezvoltarea capabilităților proprii pentru a putea oferi clienților săi cele mai bune soluții informatice. Ca urmare a acestui demers, suntem mândri să anunțăm că echipa tehnică Mida Soft Business a obținut statutul de service autorizat HP pentru întreaga gamă de echipamente de imprimare comerciale – Services Specialist – Printing. Acordarea acestui statut de către HP confirm angajamentul nostru de a le oferi clienților produse, soluții și servicii HP la cel mai înalt grad de competență, acum și cu certificarea HP Inc. Un beneficiu major al faptului că de acum înainte echipamentele HP pot fi reparate în service-ul nostru este reducerea timpului de așteptare al clienților.” Ciprian Baranga, Director Executiv.

Mida Soft Business își lărgește astfel aria competențelor introducând o nouă facilitate pentru clienții săi. În service pot fi aduse orice modele de imprimante sau multifuncționale HP de uz comercial, nefiind condiționați de sursa achiziției sau perioada de garanție.

Parteneriatul cu HP s-a dezvoltat continuu, oferind clienților noștri ultimele tehnologii HP disponibile. Partener First Platinum reprezintă cel mai înalt statut de parteneriat HP și este acordat partenerilor cu rezultate excepționale înregistrate de-a lungul unui an fiscal, reprezentând o recunoaștere a gradului înalt de expertiză și excelență în servicii pe partea de printing.

Despre Mida Soft Business

Mida Soft Business este o companie cu capital 100% românesc, înființată în 2003 și care are ca domeniu principal de activitate vânzarea de produse și servicii IT. Compania și-a început activitatea cu vânzarea soluțiilor de imprimare și a serviciilor aferente și și-a diversificat treptat portofoliul îndreptându-se și către ale segmente ale pieței IT: PC-uri, rețelistică, servere, storage, virtualizare, dezvoltarea aplicațiilor de business (ERP/CRM/WMS) și securitatea datelor companiilor. Astăzi, compania oferă clienților soluții complete, end-to-end: soluții ERP/CRM, soluții de cybersecurity, echipamente și consumabile, service și mentenanță. Rapida dezvoltare a companiei se datorează serviciilor sale de o calitate deosebită, parteneriatelor, inovației, atenției față de nevoile specifice ale fiecărui client și responsabilității cu care sunt abordate toate proiectele.

Pentru mai multe informații, accesați www.midasoft.ro.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *