Solutii de hosting eficiente

No Comments

In ziua de astazi, cel mai eficient mod de a gestiona o afacere online se face prin folosirea serviciilor de hosting de la firme de specializate.

Ce inseamna hosting?

Serviciul de hosting este oferit de firme de specialitate oferit companiilor, cat si persoanelor particulare. Acest serviciu permite companiilor si clientilor postarea pe internet a produselor pe care le detin in magazine. Furnizorul acorda clientului spatiu de memorare pe un server conectat la internet si, de obicei, aflat fizic intr-un centru de date.

Cum functioneaza vps?

In primul rand, vps inseamna (virtual private server), prin care utilizatorul are acces privat la alocarea datelor.

Caracteristicile VPS sunt :

  • Alocarea CPU- ceea ce inseamana ca un procentaj din procesorul calculatorului este dedicat serverului pentru o functionare optimala.
  • Alocarea memoriei RAM- site-uriele web epuizeaza puterea de procesare a calculatorului si serverului, insa alocand cat mai multi RAM, viteza de operare a serverului si a paginlor web se va mari.
  • Spatiu izolat HDD- cand aveti un VPS, este indicat sa folositi un spatiu izolat. Este de preferat sa aveti un al doilea hard disk instalat in unitate pentru o partajare eficienta a datelor. De asemenea, in cazul unei defectiuni tehnice nu veti pierde fisierele back-up.

Toate aceste servicii sunt oferite de catre site-ul gwhost.ro, o firma dedicata in a oferi servicii de calitate clientilor pentru optimizarea site-urilor.

Pe langa serviciile de vps si cloud, clientii pot beneficia de serviciile de servere dedicate si servere cu administrare.

Serviciile lor sunt de calitate superioara, iar multe firme din Romania au gasit un aliat de incredere in gwhost.ro, deoarece echipa este formata din profesionisti in domeniu, care vor cauta mereu cele mai eficiente solutii pentru optimizarea serviciilor.

GWhost.ro este o frima recunoscuta pentru serviciile oferite si foarte multe firme din Bucuresti colaboreaza cu GWhost pentru a obine cele mai bune rezultate!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *