Tork tine bacteriile la distanta

No Comments

Atunci cand lucrezi in domeniul sanitar, curatenia, igiena si dezinfectarea sunt primordiale atat pentru siguranta proprie, cat si pentru siguranta celor din jurul tau. Si eu sunt una din acele persoane care lucreaza la un cabinet medical si tin foarte mult la igiena mea. Asta deoarece cabinetul la care lucrez este unul de dermatologie, riscurile la care ma supun sunt foarte mari. Pe langa faptul ca atunci cand lucrez cu pacientii port, intotdeauna, manusi de unica folosinta. Insa, in afara de aceasta masura de protectie, mai sunt si alte reguli pe care le respect cu sfintenie.

Folosesc, intotdeauna, dezinfectanti maini Tork. Acesti dezinfectanti intra in categoria de produse igienice Tork, disponibile pe site-ul magazinului online Sanito.ro. Acest magazin are o experienta de peste 13 ani in acest domeniu si seriozitatea si profesionalismul intregii echipe sunt deja calitati cunoscute printre clienti. Sanito are peste 5000 de clienti si nu s-a intamplat ca unul din clienti sa fie nemultumiti.

Magazinul pune la dispozitia celor care doresc produse pentru igienizare, curatare si dezinfectare, o echipa de tehnicieni care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un pret foarte convenabil. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru consumatorii casnici. La cabinetul medical cumparam adesea produse de aici si am inceput sa le achizitionez si eu pentru casa, inclusiv sapun Tork. Asta deoarece sunt extrem de multumita de modul eficient in care actioneaza si de faptul ca distrug cea mai mare parte a bacteriilor si micorbilor.

De exemplu, Aviz Biocid- gelul dezinfectant Alcoholgel Premium la 1 L este un produs de cea mai buna calitate. Fata de spalarea mainilor cu sapun, apa si un prosop de hartie, utilizarea acestui dezinfectant de la Tork este chiar mai eficienta pentru igiena mainilor. Formula sa contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu gel. Este modalitatea perfecta in cazul in care spalatul pe maini nu este posibil in conditii normale. Acest gel igienizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, fara apa. Cu ajutorul Alcoholgel Premium 99,9% bacterii sunt eliminate. Acesta este doar unul din produsele pe care il folosesc, in special la locul de munca, unde, din cauza ritmului alert in care imi desfasor activitatea, nu am timp mereu sa merg sa ma spal cu apa si sapun. Gelul este o forma rapida si extrem de sigura de a-mi dezinfecta mainile.

Pentru acasa, in schimb, nu ezit sa achizitionez sapunul lichid antibacterian Easygene. Acesta este bun pentru utlizarea zilnica si fiecare membru al familiei il poate folosi. Datorita actiunii delicate, pielea este intotdeauna moale, hidtarata si parfumata, in special datorita prezentei in compozitie a Aloei Vera. De cand folosesc acest sapun, si igiena este la cote maxime. Asadar, nici la locul de munca, nici la mine acasa bacteriile nu au nicio sansa datorita produselor Tork, de la Sanito.ro. Recomand aceste produse tuturor celor care lucreaza in domenii unde igiena este prioritara, dar si gospodinelor care au grija de casa lor.

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *