Solutii pentru masina ta electrica

No Comments

De cand au aparut masinile electrice, cu totii ne dorim una, insa nu sunt cele mai accesibile ca si pret. Dar fiind foarte bine motivat, am strans destui bani pentru a-mi permite o masina electrica. Este vorba despre un Citroen C-Zero, o masina foarte frumoasa care nu polueaza deloc. Toate masinile electrice reprezinta un beneficiu enorm pentru mediul nostru inconjurator, deoarece nu elimina noxe, iar sistemul futuristic de pe computerul de bord le face chiar mai sigure. Cu siguranta este masina pe care si-ar dori-o orice persoana cu un carnet de sofer in buzunar. Desi exista foarte multe avantajeze in a detine o astfel de masina, cei care cumpara o masina electrica trebuie sa fie constienti ca nu vor gasi intotdeauna si statii de incarcare. Masinile electrice nu folosesc carburant pentru a fi puse in miscare, insa necesita energie electrica.

Nu se pot incarca la o simpla priza de 230V, insa exista statii speciale de incarcare pentru aceste masini. Avand norocul de a locui la casa, am si propriul garaj, deci pot sa imi instalez singur o statie de incarcare rapida.

Fiind sfatuit de un prieten mecanic, care cunoaste foarte bine acest domeniu, mi-a sugerat sa intru pe site-ul e-acumulatori.ro, deaorece pot sa gasesc o gama vasta de statii incarcare vehicule electrice.

Intr-adevar, site-ul detine un stoc foarte mare de statii de incarcare, insa trebuie sa fiti atenti la ce cumparati, deoarece exista riscul sa nu se potriveasca. Fiind timorat sa nu fac o decizie gresita, am mers pe lucrul sigur si am comandat o statie de incarcare rapida QC20.

Prin intermediul acestui produs pot sa efectuez mai multe manevre pentru a-mi intretine masina. Iata cateva dintre ele:

  • Incarcare rapida a oricarui vehicul compatibil
  • De la 0 pana la 80% in mai putin de o ora
  • Multistandard ( compatibil cu CHdeMO, CSS si AC de tip 2)
  • Ofera incarcare simultana DC si AC
  • Afisaj color TFT
  • Integrarea in retea
  • Comunicatii incorporate (Wi-FI, 3G, LAN)

Toate aceste optiuni sunt nemaipomenite si imi ofera posibilitatea de a fi independent atunci cand alimentez. Acest sistem de incarcare se potriveste cu Citroen C Zero, dar si cu alte masini cunoscute la nivel global precum Tesla, Peugeot iON, BMW i3 si multe altele.

Aceasta statie este produsa de catre Efacec, un brand cunoscut deja foarte bine in lumea vehiculelor electrice. Firma e-acumulatori.ro este extrem de serioasa si ofera incredere, deoarece comercializeaza numai brand-uri cunoscute, cu garantie pentru toate produsele lor. Sfatul meu pentur cei care isi permit o masina de lux este sa aleaga un vehicul electric, deoarece este cheia spre un viitor mai sigur. Cu produsele disponibile pe site-ul e-acumulatori.ro nu va trebui niciodata sa iti faci griji ca vei ramane fara energie. Poti sa iti faci un calcul singur, iar cand stii ca se va temrina energia masinii pot sa alimentezi chiar de la tine de acasa.

Recomand cu incredere site-ul e-acumulatori.ro!

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *