Ce fel de servetele folosesc

No Comments

Poate ca pentru unii sunt o persoana de moda veche, dar, din punctul meu de vedere, prosoapele de hartie sunt cele mai rentabile. In primul rand, poti sa stergi orice tip de murdarie, rapid, dupa care arunci servetelul folosit si nu mai este nevoie sa il speli si sa te chinui cu scosul petelor. Ma gandesc numai la acele pete de ulei, care mai apar pe faianta in timp ce gatesti. Pentru a scoate pata de ulei, in afara de detergent, trebuie sa folosesti si alte produse, care costa, pentru a avea servetelele textile curate. Nu, multumesc! Eu una folosesc produse hartie in orice situatie posibila. Si sa nu va inchipuiti ca masa este urata daca folosesti prosoape hartie pliate sau fete de masa din acelasi material. Cu putina imaginatie, o asemenea masa poate arata extrem de fastuos. Insa, mai intai sa va spun de unde cumpar asemenea produse. Sanito.ro este magazinul online de unde ma aprovizionez de ceva timp.

Sanito.ro este un magazin apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste 13 ani. Are peste 5000 de clienti, acestia fiind mereu multumiti de produsele comercializate aici. Magazinul pune la dispozitia clientilor o echipa de tehnicieni, care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil. Sunt produse pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru consumatorii casnici. Pe langa produse de igienizare si dezinfectare, de aici poti sa achizitionezi si role industriale sau orice produs de hartie ce se poate folosi in diverse domenii si situatii.

De exemplu, mie nu imi lipsesc din casa servetelele de masa din airlaid, cu model, la 50 de bucati de la Fato. Pe site-ul Sanito-.ro sunt disponibile foarte multe modele, unele dintre ele extrem de chic, precum Drops Dove-colour, Boulevard, Garden, Mykonos, Wave. Acestea sunt disponibile la comanda si fac deliciul oricarei mese mai fastuase datorita modelelor fantezie si jocurilor de culori. Acestea sunt recomandate inclusiv celor care detin restaurante selecte, indiferent de tematica locatiei respective. Airlaid-ul este un material ce are foarte multe proprietati. Acesta este modern, voluminos si usor. Are aproape aspectul materialului textil si o rezistenta ridicata la uzura. Proprietatile la absorbtie sunt mult mai ridicate datorita combinatiei dintre polipropilena si celuloza. Trebuie sa stii ca servetelele se comanda numai la bax si un bax contine 16 pachete.

Un alt rpodus pe care il folosesc, mai ales cand am gratare in familie, sunt fetele de masa din hartie, tot cu modele. Acestea pot fi clasice, dar si cu modele moderne, si se pot plia pentru un numar mare de evenimente. De asemenea, pot fi amplasate inclusiv in restaurantele de lux, deoarece sunt ideale pentru a fi puse sub farfurii si tacamuri. Un pachet contine 50 de fete de masa, asa ca, pentru uzul casnic, doua-trei baxuri a cate 5 pachete sunt suficiente pentru jumatate de an, poate si mai mult. De asemenea, textura lor este una foarte rezistenta la uzura.

Recomand magazinul Sanito.ro pentru servetelele, fetele de masa si toate celelalte produse de calitate!

 

 

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *