Un tricou cu mesaj special pentru Mosul meu

No Comments

Am un Mos Craciun original care imi face din fiecare zi o sarbatoare. In prezenta lui ma simt iubita, implinita, apreciata. Ii zambesc din toata inima, iar el nu arata de fel ca un Mos Craciun. E chipes, bine facut, intelegator, iubitor, plin de energie si pus pe sotii.

Iarna, viata mea devine o poveste! Mai intai imi decoreaza casa de sarbatoare. Am luminite colorate peste tot, globulete pictate in nuante stralucitoare, papusi de ceramica, crengi de brad argintiu, beteala si imi aduce citrice din belsug. Nu este zi ca in casa noastra sa nu miroase a portocale si sa nu stam impreuna la un ceai aromat si cald si sa ne uitam pe fereastra, cum ninge. Suntem cu atat mai fericiti, cu cat vedem nasurile rosii si ascunse in gulere ale trecatorilor, vantul sufland zapada, vrabiile gurese alergand sa se incalzeasca.
Impreuna facem sarmalele de Craciun si impreuna punem curcanul umplut sa se aureasca in cuptor.

In fiecare zi de iarna, el imi aduce un cadou sau un buchet de flori, fiindca este luna cadourilor. Iarna trecuta, m-a luat pe sus de Craciun, a chemat un taxi sa ne duca la aeroport si m-am trezit in Maramures. Mi-a facut cadou un concediu de vis in locul pe care eu il consider Raiul pe pamant.

Pentru ceea ce este, ceea ce simte si ceea ce face pentru mine, anul acesta ii voi darui Mosului meu un cadou original, realizat cu ajutorul celei mai bune firme care ofera servicii de imprimare tricouri cu mesaje personalizate.
Stiu, in magazinul Tricouri-misto.ro se gasesc peste 1 000 de modele de tricouri imprimate, dar eu doresc sa comand special pentru iubitul meu tricouri cu poze si mesaje originale.

Primul va fi un tricou cu poza lui si mesajul: „Cel mai iubit Mos Craciun din lume”. Al doilea un tricou cu mesajul: ”Tu, Mosul meu tanar si dragut, imi faci viata fericita:Ho-ho-ho!”
Le voi incredinta celor de la firma Tricouri-misto.ro sarcina realizarii tricourilor gandite de mine pentru cel drag datorita urmatoarelor aspecte:
-au pe site o aplicatie care permite acest lucru, numita designerul de produse. Nu dureaza mai mult de 10 minute sa trimiti fotografia insotita de mesajul dorit, dupa ce ai ales tricoul, cana, sapca sau hanoracul pentru care doresti personalizare.

-tricourile sunt din bumbac 100%, excelente din punct de vedere calitativ si foarte elegante, la un pret foarte atractiv, raportat la valoarea acestora.
-imprimeurile nu ies la spalat fiind garantate pe toata durata de viata a tesaturii, daca se respecta instructiunile de spalare-folosire a textilelor imprimate.
-marfa este livrata la timp sa ii pot pune cadoul sub brad Mosului meu drag, sa il gaseasca in momentul in care se va duce sa il puna pe al meu acolo.

Sigur ca fiecare avem un Mos Craciun pe care il iubim si caruia dorim sa ii multumim. De ce nu as purta si eu un tricou in ziua aceea cu un mesaj simplu de multumire, adresat lui: „Iti multumesc ca existi, Mos Craciun, ca imi faci viata fericita si sunt sigura ca te voi iubi mereu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *