Happy Kids Academy- locul ideal pentru copii

No Comments

Rebeca a inceput anul acesta grupa 0. A fost un inceput de an plin de emotii pentru ca ne-am luat adio de la gradinita. Am cunoscut-o pe doamna invatatoare si am pasit, timide, in clasa. Totul a fost frumos si emotionat, insa, in scurt timp m-am trezit la realitate. Cat timp cea mica a fost la gradinita, programul era pana la ora 18:00, asa ca aveam tot timpul din lume sa o iau de acolo dupa ce ieseam de la job. Insa, aici la ora 11:40 termina orele si, in afara de faptul ca nu avea cine sa o ia de la scoala, nu exista cineva care sa o supravegheze, sa ii dea sa manace si sa o ajute la teme. Parintii mei inca lucreaza si socrii stau in alt oras. Deci, situtatia era mai grava decat parea. Am incercat sa apelez, urgent, la o bona, insa pretentiile acesteia mi s-au parut exagerate si, in plus, nu prea aveam incredere sa o las cu o persoana straina. Doar se intampla atatea lucruri urate!

Vorbind cu alte mamici, acestea mi-au spus sa incerc la un after school. Cum sunt din Craiova, m-am ganidt ca asa ceva se gaseste doar prin capitala sau orasele mai mari. Insa, intrand acasa pe internet am gasit Happy Kids Academy sau scoala dupa scoala Craiova. Mi s-a parut interesant si m-am gandit ca ar trebui sa incerc. Am sunat si am stabilit o intalnire a doua zi. Am ajuns la adresa si am fost impresionata de faptul ca acest after school are sediul intr-o cladire noua, accesibila, si de faptul ca personalul este foarte amabil si dragut. Am fost invitata sa vad clasele. Desi vazusem cateva fotografii pe internet, nu am crezut ca totul poate arata atat de bine. Clasele sunt curate, cu mobilier nou, ambianta este una foarte placuta si imbie copilul atat la strudiu, cat si la relaxare. In functie de varsta celor mici se formeaza grupele si modul de interactionare este diferit. Desigur, au si loc de relaxare pentru ca este foarte important ca cei mici sa aiba si alte activitati pe langa cele academice.

Mi s-a spus ca Rebeca va fi luata de la scoala si transportata in siguranta pana la sediul after school-ului. Acolo va servi masa de pranz in conditii de maxima igiena. Meniul este variat si adaptat nevoilor celor mici (nu exista mancare de tip fast-food). Dupa aceea, se vor efectua temele, in cazul in care acestea exista. Se studiaza limba engleza si exista si alte activitati incluse in taxa sau optionale cum ar fi: cursurile de robotica, cursurile de bune maniere, cursurile de cutura generala si asa mai departe. Taxele nu sunt deloc mari, din contra, sunt foarte convenabile si siguranta este una foarte mare. Asa ca, m-au convins pe loc.

A doua zi, a avut loc prima intalnire dintre fetita mea si doamnele de la Happy Kids Academy. Rebeca le-a placut din prima clipa, fiind un lucru extrem de important pentru mine, deoarece, in acest fel, aveam sa fiu sigura ca cea mica este pe maini bune. Happy Kids mi-a rezolvat problema si i-a oferit fetitei mele un loc sigur si la cele mai inalte standarde de educatie si supraveghere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *