O altfel de jucarie

No Comments

In luna cadourilor se stie ca cei mici sunt cei mai rasfatati. Inca din luna noiembrie parintii si bunicii pornesc intr-o adevarata aventura pentru a gasi cadoul perfect pentru copii. In acest grup ma regaseam si eu pana acum. Deoarece sarbatorile m-au luat cam pe nepregatite si nu am avut timp sa alerg prin magazine, a trebuit sa vin cu o alta solutie rapida pentru cadoul de Craciun al fetitei mele de 4 ani.

Fiind la serviciu, am inceput sa caut pe internet idei pentru cadouri si magazine online de unde as fi putut sa ii cumpar celei mici ceva cu adevarat spectaculos. Papusi avea destule, jocurile cu cuburi erau imprastiate prin toata casa si aveam nevoie de altceva. Insa, in momentul in care am descoperit site-ul magazinului jucariafavorita.ro, am gasit raspunsul pe care il cautam. Aici aveau masinute electrice, ceva ce imi doream de mult sa ii cumpar, insa nu gasisem nimic prin magazine care sa imi placa. Desi, in mod normal asemenea jucarii sunt pentru baietei, si fetitele apreciaza un vehicul ce seamna cu o masina adevarata. Cele mici sunt din ce in ce mai interesate de tehnologie si uneori chiar prefera jucariile pentru baieti.

Asa, ca, dupa ce m-am uitat indelung pe site, am decis sa ii comand fetitei mele o masina cu dotari multiple, insa potrivita pentru o domnisoara cocheta ca ea. Este vroba despre modelul Toyz Mercedes-Benz S63 AMG 12V Pink cu Telecomanda. Astfel, fetita mea avea o masina Mercedes decapotabila si de culoare roz. Insa aceasta nu este doar o simpla masina. Sunt posibilitati multiple de distractie pentru ca ea va putea conduce independent masina sau o pot ajuta eu prin intermediul telecomenzii. Masinuta are doua trepte de viteza, lumini de zi cu LED, lumini in fata si in spate cu un buton pentru oprire si pornire, lumini pentru marsarier, schimbator de viteze cu litere luminate, volan cu claxon si butoane cu melodii, panou multimedia luminat si cu intrari pentru MP3 player, port USB, slot Micro SD. Viteza pe care o atinge este de 5 km/h, suficient cat sa le ofere distractie celor mici si sa nu fie in pericol. Aceasta masina este o adevarat bijuterie, nu numai pentru caracteristicile minunate pe care le are, ci si pentru design-ul deosebit. Seamna extraordinar de bine cu o masina Mercedes pentru adulti, prodicatorii acordand o atentie deosebita detaliilor.

Nu am stat pe ganduri si am comandat-o. De asemenea, pe site mai sunt si alte modele de masini Mercedes, SUV, McLaren sau Audi, toate respectand modelele originale si toate cu caracteristici extrem de interesante. Cu o astfel de jucarie am garantia ca, anul acesta, darul de Craciun al fiicei mele este unul inedit, deosebit de ani precedenti. Orice copil va fi mai mult decat incantat sa primeasca o masinuta electrica de Craciun sau cu oricare alta ocazie deosebita. Se poate plimba cu ea in curtea casei sau in parc si, pentru o siguranta cat mai mare, chiar tu ca parinte o poti manevra.

Asadar, eu am cumparat de la jucariafavorita.ro o astfel de jucarie. Tu ce mai astepti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *