Germana pentru copii

No Comments

Limba germana este o limba fantastica si orice parinte ar trebui sa ia in considerare ca cei mici sa invete, inca de la cele mai fragede varste, sa o vorbeasca. Aceasta este similara englezei si, in special pentru noua generatie care foloseste mult mai des limba lui Shakespeare, limba germana va fi usor de asimilat. Este, de asemenea, o limba foarte “avantajoasa”, deoarece este una din cele mai vorbite limbi din Europa (se vobeste in Germania, Austria, Lichtenstein, Belgia, Elvetia si Luxemburg) . Germania este o tara puternica, cu o economie puternica, asa ca nu se stie niciodata cand copilul tau va avea oportunitatea, pe viitor, sa studieze sau sa lucreze acolo. Pentru ca un copil sa invete limba germana este nevoie de traineri foarte buni, specializati in predarea unei limbi straine si care sa cunoasca metode pedagogice specifice celor mici. De exemplu, va puteti inscrie copiii la ILSC. Aici sunt disponibile cursuri germana copii la preturi foarte avantajoase.

De ce ILSC?

ILSC sau International Learning and Skills Council este o institutie extrem de apreciata, care se ocupa de initierea copiilor, adolescentilor dar si de cea a adultilor in studierea limbilor straine. Una din aceste limbi este germana. Metoda celor de la ILSC este total diferita de metodele pedagogice cu care suntem obisnuiti in Romania. Trainerii se bazeaza pe invatarea activa, continua si creativa. Fiecare grupa de varsta are o metodologie bine pusa la punct. Cursurile sunt interactive si fiecare elev primeste atentie individuala sporita. Mediul in care se studiaza este unul modern, cu dotari de ultima ora, materiale bine structurate si trainerii ofera sprijin constant pe tot parcursul orelor de curs.

Pentru cei mici, limba germana este predata intr-un mod amuzant, prin joc, astfel incat acestia sa o poata percepe foarte usor. Copiii pot fi inscrisi inca de la varsta de 3 ani. La ILSC exista mai multe grupe, in functie de varsta, unde va puteti inscrie copiii. Grupa mica si mijlocie se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani si toata predarea se face prin planse colorate, povesti ilustrate, cantece, jocuri, poezii si alte materiale educationale specifice. Grupa mare este pentru copii cu varste cuprinse intre 5 si 7 ani. Daca cei mici au mai avut contact cu limba germana, se va trece la o alta metoda, putin mai avansata, unde copiii vor invata baza propozitiilor, cantece, poezii si vor avea diferite activitati menite sa faciliteze accesul la aceasta limba. De asemenea, la ILSC mai sunt Shulergruppe A (pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 7 si 9 ani), Shulergruppe B (pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 9 si 11 ani), Schulergruppe C (pentru copiii cu varsta intre 10 si 12 ani).Deja la aceste grupe incep sa se faca conversatii din ce in ce mai complexe prin care cei mici isi vor exprima opiniile in aceasta limba.

Nu ezitati sa contactati echipa de la ILSC pentru a va programa copilul la un curs complet de limba germana. Nu numai ca acesta va invata una din cele mai raspandite limbi in Europa, insa ii veti da o sansa la un viitor mai bun, pentru ca o limba straina, oricand, poate deschide porti nebanuite spre succes.

Categories: articole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *